Gå til indhold
Best Western Plus The Mayor Hotel
Best Western Plus The Mayor Hotel

Pressemeddelelse -

The Mayor Hotel i Aarhus opgraderes til fire-stjernet Best Western Plus hotel

Igennem den seneste årrække har Best Western The Mayor Hotel gennemgået en større renovering, og hotellet står klar i en moderne og stilfuld udgave. I den sammenhæng har hotellet nu fået fire stjerner og hedder fremover Best Western Plus The Mayor Hotel.

Foruden den centrale placering ved Aarhus’ ikoniske rådhus er hotellet kendt for det gennemgående fokus på design, komfort og ikke mindst den populære italiensk inspireret restaurant ”GÄST”.Fælles for alle Best Western Plus-hoteller er, at de er 4-stjernede og tilbyder et opgraderet ophold i forhold til både ydelser, faciliteter og indretning. På Best Western Plus The Mayor Hotel kommer dette eksempelvis til udtryk ved det gennemførte design på hotellets værelser, et højt serviceniveau samt hotellets egen restaurant GÄST, som er omtalt i 2017-udgaven af MICHELIN Guiden og sidste år blev kåret til byens bedste nye restaurant.

“Vi er rigtig glade og stolte. Siden åbningen af hotellet i august 2014 har vi haft en målsætning om at blive Best Western Plus hotel, når tiden blev moden dertil. Medarbejdere og ledelse på hotellet har arbejdet hårdt på at opgradere hotel-, mad- og serviceoplevelsen i vores hus, så vi nu med stolthed kan byde gæster og samarbejdspartnere velkommen til en fire-stjernet hoteloplevelse i hjertet af Aarhus” siger Hoteldirektør, Dina Evar.

”Det er yderst positivt, at vi nu kan tilbyde et Best Western Plus hotel i Aarhus, og The Mayor Hotel er en fornem repræsentant for Best Westerns værdier, som er entreprenørskab, personlighed, omtanke og mangfoldighed”. Sådan siger Søren Nystrøm, Country Manager i Danmark for Best Western Hotels & Resorts. Han tilføjer: ”Den udvikling The Mayor Hotel har gennemgået de seneste to år har været interessant at følge, og det er blevet et attraktivt produkt. Set i sammenhæng med byens udvikling er det desuden ideelt, at dette hotel nu tilbyder en opgraderet hoteloplevelse.”

For yderligere information kontakt:

Dina Evar, Hoteldirektør Best Western Plus The Mayor Hotel Telefon: (+45) 61 79 42 90E-mail: de@themayor.dk

Emner

Kategorier


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136