Gå til indhold
Best Western Plus HUS 57 og populære Hotell Erikslund bliver en del af Best Western Hotels & Resorts
Best Western Plus HUS 57 og populære Hotell Erikslund bliver en del af Best Western Hotels & Resorts

Pressemeddelelse -

To Ängelholmshoteller bydes velkommen til Best Western Hotels & Resorts

Storsatsningen Best Western Plus HUS 57 og populære Hotell Erikslund bliver en del af Sveriges største hotelfamilie Best Western Hotels & Resorts. Med tilføjelsen styrker hotelkæden sin position i det nordvestlige Skåne.

Best Western Plus HUS 57, som slog dørene op den 15. marts, er et topmoderne designhotel med en udtalt ambition om at blive Ängelholms indbyggernes oplagte mødested. Hotellet tiltrækker med store sociale områder med café, bar og restaurant. HUS 57 drives af Pia Hansson og Mattias Frisk, som deler CEO-rollen. HUS 57 får varemærket Best Western Plus, hvilket kendetegner hoteller med godt serviceniveau og høj standard.

"Vi føler os vældig hjemme i, at Best Western tænker på samme måde som os, omkring at HUS 57 skal fungere som lokalt mødested. Vi vil være tilstede for Ängelholmerne, uanset om de vil arbejde, drikke kaffe, spise eller nyde et glas. Vi har også planer om at arbejde med kultur og musik i fremtiden", siger Mattias Frisk, Owner Operator på HUS 57.

Best Western Hotels & Resorts drives af lokale entreprenører, og kernen i hotelfamilien er et stærkt lokalt engagement på samtlige steder, hvor hotelkæden er aktiv.

Det populære Hotell Erikslund i Ängelholm blev den 15. marts til Best Western Hotell Erikslund. Hotellet har et bredt udbud, som henvender sig til både turister og de lokale. Hotellet har længe været et populært konferencefortagende ikke mindst takket være den unikke placering mellem Ängelholm og Helsingborg. For yderligere at styrke sin position over for de lokale indbyggere har hotellet restauranter, en spa og et stort fitnesscenter på 500 m2 til rådighed.

"Vi ser frem til at styrke vores position i Ängelholm med to hoteller, som både har en tydelig lokal forankring og en ægte interesse for Ängelholmerne. Ved at byde HUS 57 og Hotell Erikslund velkommen udvider vi vores netværk af unikke hotelkoncepter, som udgør kernen i Best Western Hotels & Resorts", siger Johan Michelson, Country Manager for Best Western Hotels & Resorts i Sverige.

For mere information kontakt: 

Mattias Frisk, medejer og CEO HUS 57 

Telefon: +46 702 808 088 

E-mail: mattias.frisk@hus57.se

Tommy Johansson, medejer Hotell Erikslund 

Telefon: + 46 705 862 118 

E-mail: tommy.johansson@hotellerikslund.se

Johan Michelson, Country Manager Sweden

Best Western Hotels & Resorts, Skandinavien

Telefon: + 46 735 143 901

E-mail: johan.michelson@bestwestern.se

Om Best Western Plus HUS 57

Best Western Plus HUS 57 bliver drevet af operatørerne Pia Hansson og Mattias Frisk. HUS 57 består af to sammenhængende byggerier, en ombygget del med tre etager og kælder samt en nybygget del med seks etager. Indretningskonceptet er udformet af SPIK Studios, som har stor erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen. HUS 57 har 112 værelser og to suiter, samt byder på café, restaurant, bar og lounge. Hotellet tilbyder også sine gæster en moderne spa, relax område og fitness. I bygningen findes ligeledes konference-, møde- og eventlokaler til selskaber mellem 6-130 personer, samt en scene med plads til et publikum på mellem 250 og 300 personer. HUS 57 åbnede for de første gæster den 15. marts.

Om Hotell Erikslund 

Hotell Erikslund har 130 værelser og tilbyder udover hotelvirksomhed også konference og mødefaciliteter. Den strategiske placering mellem Ängelholm og Helsingborg gør, at hotellet er et naturligt mødested, som er let at finde. Her findes også mange gratis parkeringspladser, både for små og store køretøjer. Hotellet har to restauranter, som serverer alt fra morgenmad til dagens ret samt à la Carte-menu om aftenen. På hotellet er der et stort fitnesscenter på 500 m2 samt en spaafdeling, hvor gæster kan nyde et udvalg af behandlinger.

Emner


Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige. Engageret værtskab sætter sit personlige præg på hoteloplevelsen for vores gæster. Samtidig har Best Western høje kvalitetskrav til hotelstandarden, hvilket gør at du som gæst ved, hvad du kan forvente samt at pris og produkt stemmer overens. Best Western Hotels & Resorts har over 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Kontakt

Johan Michelson

Johan Michelson

Pressekontakt Country Manager +46 735 14 39 01
Sara Hallsund

Sara Hallsund

Pressekontakt Director of Marketing +46 733 780 136