Pressemeddelelse -

Det storslåede USA

Den amerikanske drøm kan nemt blive virkelighed med Bravo Tours

Da krisen ramte Europa for et par århundreder siden, vendte mange næsen mod vest og søgte lykken i Amerika. Nogle fandt den, og millioner drømte om at følge i deres kølvand og fodspor.

Det vestlige USA blev symbolet på muligheder for økonomisk rigdom. Her kunne graves guld, avles kvæg og dyrkes afgrøder med stort udbytte.

Den amerikanske drøm har overlevet i generationer, og hos mange danskere står USA højt på ønskelisten med drømmerejser.

I et halv århundrede fløj SAS fra København til Los Angeles, men i de seneste år har der ikke været direkte fly mellem Danmark og Californien. 8. april starter SAS dog en ny rute til San Francisco, og Bravo Tours er klar med to-tre ugers rundrejser i det vestlige USA - endog med en afstikker til øgruppen Hawaii midt i Stillehavet.

Det var 15. november 1954 åbnede SAS verdens første flyrute over arktiske egne, Polarruten eller ”verdens første nye handelsrute i tusind år”, som den blev kaldt.

DC-6B-flyet Helge Viking med de tre skandinaviske statsministre og 37 andre passagerer om bord mellemlandede i Søndre Strømfjord, Grønland, og Winnipeg, Canada for at tanke brændstof. Turen varede et døgn.

Og sådan var det i mange år.

Den nye SAS-rute beflyves seks dage om ugen med en Airbus 340-300 med plads til 245 passagerer. De 10.000 kilometer tilbagelægges nu på under et halvt døgn.


Go west

Bravo Tours benytter den nye SAS-rute til rundrejsen Det storslåede USA og Hawaii, hvor staterne Utah, Nevada, Arizona, Californien og Hawaii besøges. Her oplever man San Francisco, Solvang, Los Angeles, Las Vegas, Bryce Canyon, Grand Canyon og Honolulu på øgruppen Hawaii i Stillehavet.

- Vi lægger naturligvis ud med nogle dage i San Francisco, der er en af USA’s mest charmerende og levende storbyer. Derefter bevæger vi os sydpå på en meget smuk og dramatisk køretur, hvor vi besøger kystbyen Monterey, Santa Maria, Solvang, Santa Monica og Los Angeles, fortæller Bravo Tours’ produktionsdirektør, Jens Thykier.

Efter Californien går rundrejsen videre til staterne Arizona og Utah med fascinerende nationalparker og til spillebyen Las Vegas i Nevada.

Helt ekstraordinært går rejsen videre 4.444 kilometer vestpå ud til

Oahu på øgruppen Hawaii med hovedbyen Honolulu og den kendte Waikiki Beach.

Efter fire dage i surfernes paradis går turen tilbage til San Francisco til endnu en dag inden hjemrejsen til Danmark.

Den amerikanske drøm kan nu blive til virkelighed for en ny generation af danskere. Jens Thykier forventer, at mange vil om ikke søge lykken i det vilde vesten, så i det mindste opleve denne eftertragtede del af verden.


Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • Bravo Tours
  • ferie
  • rundrejser
  • rejser
  • usa
  • hawaii
  • grand canyon
  • san francisco

Bravo Tours er blandt Danmarks tre største rejsebureauer med rejser til spændende og populære rejsemål over hele verden – altid med dansktalende rejseledere.

Bravo Tours tilbyder  Solferie, Safari, Rundrejser, Golfrejser, Kombinationsrejser og Grupperejser, der giver minder for livet.

Bravo Tours har hovedkontor i Herning og et salgskontor i København.

Bravo Tours er medlem af charterrejsearrangørernes brancheorganisation (RiD) og Rejsegarantifonden og følger altid Rejseankenævnets retningslinjer og afgørelser.

Kontakt

Peder Hornshøj

Pressekontakt Administrerende direktør

Gitte Søndergaard

Pressekontakt Kommerciel direktør Mobil: +45 21 74 79 00