Nyhed -

Danske Spil: Mia og Chili er fredet, og VKation redder sig… Måske

Det begynder at snævre ind i X Factor, og med seks deltagere tilbage, så er fårene skilt fra bukkene. Årets X Factor har også vist, at niveauet er tårnhøjt, og netop det tårnhøje niveau gør det også svært for Danske Spils oddsansvarlig Peter Emmike Rasmussen at pege på, hvem der ryger ud.

”Statistikken siger, at VKation ryger ud, fordi de var i farezonen sidste uge, men statistikken siger samtidig, at den sidste gruppe ikke ryger før det 5. liveshow, og det er først næste uge, så derfor er det svært at sige, om VKation ryger denne gang,” siger Peter Emmike Rasmussen, og uddyber:

”Både VKation og Martin ligger tæt til hhv. odds 2,40 og odds 2,90 på hvem der ryger ud, og Morten og Samanta Gomez følger efter. Martin synger stadig rigtig godt, men han er stadig ikke nået ud over scenekanten, og X Factor er et popularitetsprogram. Der skal ikke meget til, før de står i Farezonen,” siger den oddsansvarlige.

Han peger på, at der også kan gå taktik i den som en væsentlig årsag til, at VKation kan overleve.

”Mette har kun gruppen tilbage, mens Blachmann har alle sine, og Remee har to tilbage. Mette kommer helt sikkert til at vælge sin egen gruppe, hvis de skulle stå i Farezonen. Så bliver det enten Remee eller Blachmann, der skal vælge, og her vurderer vi, at den af de to, der ikke har en deltager i Farezonen, vælger Mettes gruppe til at blive,” fortæller den oddsansvarlige.

Selvom det bliver en tæt kamp mellem fire af deltagerne om, hvem der ryger ud, så er der dog to af deltagerne, der ikke har noget at frygte.

”Mia og Chili skal nok overleve. De har ikke noget at frygte. Så skal der virkelig gå noget galt. Chili hun synger bare bedre og bedre, og hun leverer også, og nu er hun vores favorit til at løbe med sejren til odds 2,40,” slutter Peter Emmike Rasmussen.

Hvem stemmes ud?

VKation - 2,40
Martin - 2,90
Morten Nørgaard - 5,00
Samanta Gomez - 6,75
Mia - 20,00
Chili - 30,00

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv