Nyhed -

Danske Spil: Oscar til Churchill

Oscar-feltet er netop blevet snævret ind, og spørger man Danske Spils oddssættere, står det klart, at Gary Oldman er kæmpefavorit til at hjemtage en Oscar for sin præstation som Winston Churchill i filmen Darkest Hour.

”Gary Oldman har vundet rub og stub af alle awards. Det er en stærk præstation, han har leveret, og selvom han er oppe i mod nogle legender som Denzel Washington og Daniel Day-Lewis, så gør hans fænomenale skuespil i Darkest Hour ham til kæmpefavorit til odds 1,06,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

Det er dog langt fra alle kategorier, der har så stor en favorit som i kategorien bedste mandlige skuespiller. I kategorien bedste film er det væsentligt tættere, hvor filmen Dunkirk længe lignede en favorit, men nu må se sig distanceret af bl.a. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, er kommet snigende ind fra højre, og har langsomt ædt sig ind på Dunkirk. Den har været storfavorit igennem hele award-season, og derfor har vi den som favorit til odds 1,80 skarpt forfulgt af The Shape of Water til odds 2,75,” siger Mathias Reimer Larsen.

I kategorien bedste udenlandske film er der ikke nogen danske film nomineret i år, men til gengæld har broderfolket Sverige en film nomineret med danske Claes Bang i hovedrollen. Filmen The Square er nemlig en lille favorit i et stærkt felt, der også tæller en chilensk og en russisk film.

”The Square blev faktisk forbigået ved Golden Globes, og det rokkede også lidt ved favoritværdigheden, hvor den kommer til at kæmpe mod chilenske A Fantastic Woman og russiske Loveless til hhv. odds 3,00 og odds 5,00.,” siger Mathias Reimer Larsen og tilføjer:

”Vi vurderer dog The Square som favorit til odds 2,50 på grund af filmens stærke præstation ved Cannes, men så har den også noget unikt over sig, og i modsætning til konkurrenterne har den humor i sig. Det kan briste eller bære, men vi tror, at det er det, der er med til at distancere den fra andre film og sikrer den en Oscar.”

For yderligere information kontakt Danske Spils pressetelefon på 30 85 17 85.

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv