Nyhed -

”En dag kommer tallene ud - og det gjorde de”

Lørdagens Lottovinder af 7,2 mio. kr. har spillet de samme tal i 19 år. Hans kone synes, at det var noget pjat, men i lørdags betalte det sig, da de syv helt rigtige tal blev trukket.

Den 1. januar var der glæde i Kolding. Den heldige vinder af 1. præmien i år 2016’s sidste Lottotrækning på 7.200.159 kr. sad helt uvidende om sin nye status som millionær og slappede lidt af efter nytårsaften.

-Så hørte jeg min kone sige, at der stod på Facebook, at 1. præmiekuponen var købt i Munkebo Kiosk, og så trissede jeg ud i køkkenet for at tjekke min kupon, siger vinderen, der gerne vil være anonym.

I køkkenet fik han sig lidt af et chok. For de syv tal på skærmen passede med hans syv tal på kuponen. Efter at have tjekket og tjekket igen, tog han en beslutning.

-Så tog jeg en flaske champagne og to glas og gik ind til min kone og sagde: ”Nu kan vi godt skåle, for det er os, der har vundet, selvom du nok også hellere lige må tjekke tallene inden vi åbner flasken”, siger den glade vinder med et grin.

Tallene var gode nok, og det glade par kunne åbne flasken og fejre det. Parret er begge rigtig glade og overvældede over gevinsten, også selvom den heldige Lottokupon har været til debat i hjemmet flere gange.

-Jeg har spillet de samme tal i 19 år. Hvorfor jeg har spillet netop de tal, kan jeg ikke rigtig huske, men det har altid været de samme. Min kone har mere end en gang stukket til mig, fordi hun synes det har været penge ud af vinduet. Men jeg plejer at sige: En dag kommer tallene ud - og det gjorde de jo så også, så nu taler vi nok ikke mere om det, siger den glade vinder.

Han har været nede i Munkebo Kiosken og få præmiesøgt sin kupon, selvom de allerede havde ringet til Danske Spil, for at sikre sig, at den var god nok.

-Jeg kender jo kioskejeren lidt, og han blev også rigtig glad for at høre, at det var os, der havde vundet, siger vinderen.

En del af gevinsten skal gå til renovationer på huset, som de ellers skulle finde råd til rundt omkring i budgettet. Derudover bliver der nok også penge til en rigtig god rejse og selvom julen er slut, er der nok også nogle, som får en ekstra gave mener vinderen.

Lørdagens vindertal:

6, 8, 9, 23, 26, 32, 35

Tillægstal:

2

Emner

  • Sport

Kategorier

  • danske spil
  • danske spil a/s
  • lotto
  • lotto vinder
  • millionær
  • vinder

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv