Nyhed -

Heldig kvinde fra Gribskov Kommune vandt 200.000 kr. på Quick skrabespillet Kaffepausen: ”Det var første gang, jeg prøvede spillet!”

Vi kender vist alle en heldig person, som vinder et spil over os, første gang de prøver spillet. Og det var faktisk lige præcis, hvad der skete, da en heldig kvinde i 30’erne fra Gribskov Kommune prøvede onlineskrabespillet Quick Kaffepausen for første gang, og endte med at vinde 200.000 kroner.

”Jeg havde lige 20 kroner tilbage på min konto, og så tænkte jeg: ”Hvorfor ikke prøve det?”,” fortæller kvinden.

Hun endte som bekendt med at vinde 200.000 på kroner, men til at starte med var hun ikke helt sikker på, om hun havde vundet.

”Der var to rigtige symboler, og normalt så plejer jeg at skulle have tre rigtige på de spil, jeg spiller, men den var altså god nok den her gang, selvom jeg lige måtte spørge min kæreste en ekstra gang, om han så det samme som jeg,” griner vinderen.

Og gevinsten blev da også bekræftet, da Danske Spils kundecenter ringede ud og fortalte hende, at hun havde vundet 200.000 kroner.

For 200.000 kroner kan man købe mange ting, og vinderen har da også allerede besluttet sig for, hvad gevinsten skal bruges til.

”Vi skal have renoveret badeværelset og have lavet til lidt til haven, så det er rigtig dejligt at have vundet den gevinst,” slutter den glade vinder fra Gribskov Kommune.

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv