Nyhed -

Lene Beier eller Kirsten Siggaard danser sidste dans

Fire mandlige deltagere har ind til videre måtte lade livet i årets Vild med dans. På fredag bliver det en kvinde, spår Danske Spil, der har Lene Beier eller Kirsten Siggaard som favoritter til at danse sidste dans.

Fredag skal deltagerne i årets Vild med dans endnu en gang på gulvet og vise deres evner. Dommere og seere skal overbevises, hvis de vil danse med i næste uge. Og for et enkelt par bliver det farvel og tak.

- Med endnu en af de mandlige deltagere stemt ud sidste fredag, ja så må det næsten være en kvinde, der står for skud denne fredag. Vi tror, det bliver en duel mellem Lene Beier og Kirsten Siggaard, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Lene Beier og hendes dansepartner, Frederik Nonnemann, er svage favoritter til at blive stemt ud. De giver odds 2,50, mens der er odds 3,00 på Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen.

- Selvom Thomas Buttenschön var i omdans senest, så tror vi, at der er så meget mere i ham, at han ikke ender der igen allerede på fredag. Vi vurderer, at det bliver Lene Beier og Kirsten Siggaard, der må ud i den nervepirrende omdans, siger Peter Emmike.

I den anden ende af deltagerfeltet kan Mille Dinesen og Sarah Mahfoud ånde lettet op. De ser i hvert fald på ingen måde ud til at komme i farescenen ifølge Danske Spil, der giver odds 40 på dem begge, hvis de ryger ud fredag aften.

- Favoritværdigheden til at vinde Vild med dans er nu blevet en duel mellem Mille Dinesen og Sarah Mahfoud. Vi giver odds 2,75 på dem begge til at vinde trofæet, siger Peter Emmike.

Hvem stemmes ud d. 14. oktober?

Lene Beier (Frederik Nonnemann) 2,50
Kirsten Siggaard (Thomas Evers Poulsen) 3,00
Thomas Buttenschøn (Mie Moltke) 6,00
Mathias Käki Jørgensen (Mille Funk) 9,00
Julie Bertelsen (Marc Christensen) 9,00
Laura Bach (Michael Olesen) 20,00
Sarah Mahfoud (Morten Kjeldgaard) 40,00
Mille Dinesen (Mads Vad) 40,00

Hvem vinder Vild med dans?

Mille Dinesen (Mads Vad) 2,75
Sarah Mahfoud (Morten Kjeldgaard) 2,75
Laura Bach (Michael Olesen) 5,00 
Julie Bertelsen (Marc Christensen) 12,00
Mathias Käki Jørgensen (Mille Funk) 12,00 
Thomas Buttenschøn (Mie Moltke) 14,00
Kirsten Siggaard (Thomas Evers Poulsen) 40,00 
Lene Beier (Frederik Nonnemann) 50,00

Emner

  • Sport

Kategorier

  • vild med dans
  • danske spil
  • oddset

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv