Nyhed -

Oddssætter: Publikum beskytter Søren Fauli og Gorm Wisweh i Vild med Dans

Lene Beier er den mest sandsynlige til at forlade dansekonkurrencen fredag, mener Danske Spils oddssætter. Hun har ikke den publikumsopbakning, som de andre i bundfeltet har.

-Dommerne giver dem lave point, men publikumsstemmener holder dem væk fra omdans.

Det er oddssætter Jan Triers vurdering af de to par, som skuespiller Søren Fauli og Karina Frimodt og kokken Gorm Wisweh og Sofie Kruuse, hver for sig er en del af i dansekonkurrencen ”Vild med Dans”.

-Vi kunne se det i sidste uge. Gorm Wiswehs par fik kun 8 point af dommeren, og så mindre heldig ud på dansegulvet, men de røg ikke i omdans. Han har charmeret publikum ude i stuerne, og det betyder rigtig meget i denne konkurrence, siger Jan Trier.

De to herrer er dog i risikogruppen og man får odds 4,00 på, at enten kokken eller skuespilleren ryger ud på fredag, mens man får pengene 75 gange igen, hvis det overraskende bliver skuespiller Mille Dinesen og Mads Vad, der forlader programmet fredag. Alligevel tror oddssætteren mest på, at det bliver TV-vært Lene Beier og Frederik Nonnemann, der bliver stemt hjem.

-Hverken Gorm Wisweh eller Søren Fauli scorer de høje point fra dommerne, så de er i risikogruppen. Men vi tror mest på, at det er TV-vært Lene Beier, der danser sidste dans fredag. Derfor giver vi også odds 2,75 på hun ryger ud. Hun har ikke samme publikumsappel som de to andre. Se på Søren Fauli, han har været i risikogruppen siden starten, men publikum beholder ham, siger Jan Trier.

I den anden ende af skalaen mener oddssætteren, at man skal holde øje med sangeren Julie Berthelsen.

-Efter i fredags er Julie Bertelsen og Marc Christensen tilbage i favoritfeltet. Selvom Julie Bertelsen hele tiden har haft en fordel med hendes grønlandske baggrund, og de stemmer hun helt naturligt får derfra, skal de trods alt også kunne danse og få point fra dommerne, og det beviste parret i den grad at de kunne i fredags. Hun kan godt blive en meget reel trussel for favoritparret Mille Dinesen og Mads Vad, siger Jan Trier.

Lige nu får man odds 6 på Julie Bertelsen vinder ”Vild med dans” 2016, mens Mille Dinesen som vinder giver odds 3,75.

Se alle odds på ”Vild med dans” her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning

Related links

Emner

  • Sport

Kategorier

  • danske spil
  • vild med dans
  • tv2
  • dans

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv