Nyhed -

Onsdags Lotto millionær fra Lejre Kommune: ”Nu vil jeg prøve at flyve på business class.”

En Onsdags Lottospiller fra Lejre kommune havde onsdag en ekstra heldig dag. Sammen med tre andre spillere, der alle kom fra Norge, ramte spilleren de seks rigtige vindertal og vandt en 1.præmie på 1,8 mio. kr.

Den heldige vinder er en mand i 60’erne, som fik overbragt nyheden fra en af Danske Spils ansatte.

”Jeg tænkte: ”Hold da kæft! Det var dog en glædelig overraskelse," da jeg fik at vide, at jeg havde vundet,” fortæller den glade vinder.

At vinde i Lotto er dog ikke uvant for den glade vinder.

”Jeg har vænnet mig til, at der har stået 42, 47 og 39 ud for gevinsterne – altså kroner, ikke millioner. For mange år siden vandt jeg 3700 kroner, men det er da helt fantastisk med denne gevinst,” fortæller vinderen, som allerede nu har en idé om, hvad nogle af pengene skal bruges på.

”Jeg skal have mig en motorbåd, som jeg har kigget på i et stykke tid, og så vil jeg få lavet lidt på huset, og så kunne jeg også tænke mig at prøve at flyve på business class,” slutter vinderen glad.

Der blev ikke udtrukket noget Supertal onsdag aften, så rekordpuljen i Onsdags Lotto fortsætter sin himmelflugt, og der er 9 mio. kr. i 1. præmiepuljen og 271 mio. kr. i SuperPuljen på onsdag.

En samlet pulje på 280 mio. kr. Den højeste pulje nogensinde i Onsdags Lotto nogensinde!

Onsdagens heldige vinder har spillet på nettet på et plus abonnement, og vil blive kontaktet af Danske Spil. Den nybagte millionær vil få tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil – som alle andre spillere, der vinder mere end 1,5 millioner kroner.

Det er ikke lykkes nogen at fange Jokeren, så den er vokset til 2 millioner kroner, der kan vindes allerede på lørdag.

Onsdagens Lottotal er:

Vindertal: 8,16, 21, 28, 31, 32

Tillægstal: 30, 1

SuperTal: 15

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv