Nyhed -

Skeptisk Lottomillionær: Nu vil du gerne have mit konto nr. ikke?

Det tog mere end lidt overtalelse til, før en heldig Lottovinder fra Skanderborg troede på, han havde vundet 5,6 mio.kr i Lotto. Men efter en telefonsamtale, et besøg i kiosken og et besøg i banken, tror han nu på sit held.

-Helt ærligt, så er det sjældent folk, der ringer fra hemmeligt nummer, vil en noget godt- og så på en mandag.

Sådan starter den heldige vinder af 5.668.563 kroner sin fortælling om en dårlig mandag, der pludselig blev meget sjovere. Vinderen, der en mand i 30’erne fra Skanderborg kommune, sidder hos en kammerat efter en rigtig træls mandag på arbejdet. Pludselig ringer telefonen fra et hemmeligt nr., og vinderen tager den.

-Det er en person fra Danske Spil, der siger, at jeg har vundet 5,6 mio. kr. i Lotto. Den nyhed er jeg ret skeptisk overfor. Jeg siger faktisk til ham, at nu vil han sikkert have mit konto nr., sådan som tricktyve altid vil, men han siger, at det behøver han ikke. Men han kan fortælle mig kontrolcifrene på min kupon, hvis jeg ikke tror på ham. Så bliver jeg lidt paf.

Danske Spil havde telefonnr. på vinderen, fordi han havde brugt sit Spilkort, da han købte sin kupon. Så er hans kupon registreret i Danske Spil systemer, og han kan kontaktes. Der skulle dog lidt mere end kontrolcifrene til at overbevise vinderen.

-Efter lidt snak over telefonen, så opfordrer medarbejderen fra Danske Spil mig til at gå i kiosken med min kupon, så den kan blive præmiesøgt. Der er en kiosk lige overfor, hvor jeg er, så der smutter jeg lige over. I kiosken siger de, at der er en gevinst på min kupon på over 10.000 kr., så jeg skal gå i banken. Så troede jeg lige pludselig lidt mere på det, men det var først, da jeg stod i banken, at jeg troede helt rigtigt på det, siger vinderen.

Tanken om, at han nu er 5,6 mio. kr. rigere er dog ikke helt sunket ind. Det mener han først sker, når pengene står på kontoen. Hvad gevinsten skal bruges til, er han dog allerede begyndt at tænke over.

-Vi har kigget på nye huse et stykke tid, konen og jeg, men vi havde lige lagt planerne på hylden, for der var ikke råd, men nu kan vi købe drømmehuset. Så det er helt fantastisk. Hvis vi tænker os om, kan den her gevinst betyde, at vi er sikret langt ud i fremtiden, forklarer han glad.

Gad vide hvilke andre kuponer der ligger i skuffen?

Vinderen er rigtig glad for, at han har vist sit Spilkort, da han købte sin kupon, så Danske Spil kunne få fat i ham. Ellers var der en oplagt chance for, at han ikke havde opdaget sin gevinst.

-Jeg glemmer rigtig tit at tjekke mine kuponer. Det er et rent held, at den her ikke bare er røget i skraldespanden, griner skanderborgenseren, og fortsætter.

-Jeg er også begyndt at tænke over, hvilke andre kuponer jeg har liggende i skuffen derhjemme. Måske skulle jeg lige tjekke, hvis nogen af dem er købt, inden jeg begyndte at registrere dem.

I første omgang skal vinderen dog lige fejre den gevinst på 5,6 mio. kr., han ved, han har vundet. Det skal gøres med rødvin, oksesteg og hygge med konen.

Emner

  • Sport

Kategorier

  • lotto
  • danske spil
  • vinder
  • lotto vinder
  • millionær

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv