Pressemeddelelse -

10 millioner kroner vundet i Lemvig

Hvad ville du gøre, hvis du vandt 10. mio. kr.? Det spørgsmål kan en heldig spiller finde svar på efter lørdagens Lottotrækning. Der var hele 10 mio. kr. i 1. præmiepuljen lørdag aften, og en spiller har købt en kupon med netop de syv rigtige tal, som det krævede at vinde 1. præmien i Lotto.

Spilleren har købt sin kupon i Kvickly i Lemvig, og Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen. Når vinderen bliver fundet, vil den heldige spiller vil blive tilbudt millionærrådgivning, som alle spillere der vinder over 1.5 millioner kroner bliver.

Men ud over den heldige spiller fra Lemvig, kom der to nye Lottomillionærer til i weekenden. Hver uge udtrækker Lotto to millionærer via Millionærgarantien. De to millionærer udtrækkes på alle spillede rækker, så selvom der er 0 rigtige på en kupon, kan den alligevel være 1. mio. kr. værd.

Den ene Millionærgaranti vinder har vundet via sit PLUS abonnement og kommer fra Hillerød kommune. Den anden spiller har købt sin kupon på OK tanken i Lysbro ved Silkeborg. Så har man købt sin kupon i Lysbro, så er det bare med at få tjekket sin kupon hos en forhandler, eller scanne kuponen med Lotto-appen, så man kan se om den gemmer på en ekstra gevinst.

Der lykkedes ikke nogen at fange Jokeren, så den er på 3 mio. kr. som kan fanges allerede på onsdag.

Næste uges 1. præmie er på 6 mio. kr.

Denne uges vindertal er:

7, 9, 18, 21, 25, 29, 30

Tillægstal

3

Emner

  • Sport

Kategorier

  • lotto
  • vinder
  • millionær
  • danske spil a/s
  • danske spil

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv