Pressemeddelelse -

Danske Spil efter nullert i Parken: Sådan er Danmarks VM-chancer

Danmark er efter lørdagens 0-0-kamp mod Irland stadig favoritter til at gå videre til VM. Det mener Danske Spil, som har odds 1,60 på, at Danmark går videre samlet fra opgørene mod Irland, som står til odds 2,35.

- 0-0 er ikke et dårligt resultat for Danmark, som vi ser det. Det havde været dejligt med en sejr, men 0-0 er et fint alternativ, siger Peter Emmike Rasmussen, oddsansvarlig hos Danske Spil.

- Hvis Danmark scorer i Dublin, så skal irerne score to gange, og det var jo ikke fordi, de ligefrem sprudlede rent offensivt i Parken. Vi er heller ikke imponeret af Danmarks spil i den seneste kamp, men vores offensiv har vist sig farlig i 2017, hvor vi jo altså har været i stand til at score mål, så vi forventer, at Danmark kommer til at score derovre, siger Peter Emmike Rasmussen og tilføjer:

- Vi er faktisk ret optimistiske på landsholdets vegne.

Danske Spil har Danmark som svage favoritter til at vinde kampen i Dublin. De står til odds 2,70 til at vinde kampen, mens Irland står til odds 2,95.

- Det er ret unaturligt, at hjemmeholdet ikke er favorit. Selvom det ikke er meget i dette tilfælde, hvor oddset på X’et jo også er ret lavt i forhold til normalen. Det er til odds 3,00, så vi forventer endnu en lige kamp, siger han.

Related links

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv