Pressemeddelelse -

Danske Spil: Finalist i Ishockey er gået fra odds 500,00 til odds 2,90 – bliver det en ny Leicester?

Ishockeyholdet Gentofte Stars har overrasket alt og alle i denne sæson, og har nu spillet sig frem til DM-finalen i Ishockey, hvor Esbjerg Energy venter.

Gentofte Stars startede ellers sæsonen som en af de mest undertippede hold i den danske Metal Liga, men siden sæsonstarten har de skarpe sjællændere dog imponeret alt og alle, og det fortæller oddsudviklingen alt om:

- Da sæsonen startede, havde vi odds 500,00 på Gentofte som DM-vindere. Det er en overraskelse af karat, at de nu står i finalen. Det siger vores odds vist også alt om, siger Mikkel Wiil, oddssætter hos Danske Spil, og fortsætter:

- Der er da også et par spillere derude, der placerede nogle kroner på Gentofte som DM-vinder til odds 500. Så mon ikke de sidder og håber på, at Stars fortsætter deres imponerende sæson i finaleserien, siger Mikkel Wiil.

Også underdog i finalen

Tirsdag aften blev det klart, at Gentofte skal møde de forsvarende danske mestre Esbjerg Energy i finaleserien. Ligesom det har været tilfældet hele sæsonen, så er Gentofte undertippede på forhånd:

- Det er tredje sæson i træk, at Esbjerg spiller sig i finalen, og de har et bedre og større setup end Gentofte. Derfor er de vores favoritter til odds 1,40, hvor Gentofte er til odds 2,90 som endelig danmarksmester, siger Mikkel Wiil, og tilføjer:

- Selvfølgelig kan Gentofte overraske. Det har de jo i den grad gjort før. Men dette bør være en for stor mundfuld for Gentofte, siger Mikkel Wiil

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv