Pressemeddelelse -

Danske Spil før VM i CS: Gode muligheder for Astralis

Det danske superhold i CS:GO Astralis har fine chancer for igen at blive kronet som verdens bedste hold, når de og resten af verdenseliten stiller til start i major-turneringen i Krakow med start i morgen søndag.

Hos Danske Spil har de således Astralis som en af de absolutte topfavoritter – faktisk er det kun de brasilianske stjerner fra SK Gaming, der står til lavere odds på vinderspillet. Esport Manager hos Danske Spil Kasper Nemeth er overbevist om, at det danske hold er med helt til sidst i turneringen, der bedst kan betegnes som et VM for CS:GO-hold.

- Astralis kommer til majoren i en toptunet version. De har forberedt sig til denne turnering gennem længere tid. De meldte – lidt kontroversielt – afbud til turneringen i Køln, fordi de gerne ville forberede sig ideelt til majoren, og fordi de ikke ville afsløre taktiske ting forud for den. Det viser, hvor meget de vil det her, siger han.

Danske Spil giver odds 4,00 på SK Gaming som vinder af turneringen, hvor Astralis som andenfavorit står til odds 5,00. Tredjefavorit er FaZe med danske Karrigan på holdet.

- Astralis er et hold, der er bundstabilt. De er i år gået dybt i rigtig mange LAN-turneringer. Faktisk er de nået til minimum semifinalen, hver gang de har stillet op i en LAN-turnering siden Georgia, så vi forventer også, at de kommer langt i Krakow, siger Kasper Nemeth og fortsætter:

- Største trussel for Astralis bliver SK Gaming. De har været i vanvittig form i de seneste måneder også, og så har de bare nogle af de absolut bedste spillere i verden lige nu i Coldzera, fer og FalleN. Vi har dem som svag favorit til at vinde turneringen, selvom de faktisk udtalte efter Køln – hvor de vandt – at de måske følte sig en anelse udbrændte, siger Kasper Nemeth.

North er den anden danske deltager i Krakow. Holdet har i 2017 præsteret rigtig fint online, men mangler stadig at bevise sig i LAN-turneringer.

- Vi har odds 15,00 på North som endelig vinder. Det ville være en gedigen overraskelse, hvis de kommer frem til finalen. De har spillerne, der kan bære dem langt, men det er endnu ikke lykkedes for dem at sætte en hel turnering sammen, siger Kasper Nemeth.

Tjek Danske Spils Major-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/esport/counter-strike-go/pgl-major-krak%C3%B3w

Emner

  • Sport

Kategorier

  • oddset
  • danske spil a/s
  • danske spil
  • esport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv