Pressemeddelelse -

Danske Spil: Iowa, Florida og Ohio er stadig swingstater hos oddssætterne.

Set fra oddssætternes stol er Hillary Clinton fortsat favorit til at vinde præsidentvalget i USA, men der er forsat flere stater, hvor oddsene swinger lige så meget som vælgerne.

Præsidentvalget i USA er kun få dage væk, men det betyder langt fra, at alle vælgere har besluttet sig. Nye skandaler omkring begge kandidater får meningsmålingerne til at svaje frem og tilbage, og det kan også ses på oddsene.

- De mange skandalesager og mudderkastning i valgkampen giver arbejde til både meningsmålerne og oddssættere. Vi har odds på 13 delstatsvalg i USA, og på flere af dem svinger oddsene frem og tilbage. Så fører det republikanske parti, så er Demokraterne i front, og så tilbage igen, siger Peter Emmike, der er oddsansvarlig hos Danske Spil.

Det gælder blandt andet oddsene på valget i staterne Iowa, Ohio og Arizona.

-Vi har lige nu Trump og Republikanerne til at vinde Iowa og giver odds 1,70 på dem mod 2,00 på demokraterne og Hillary. Men for en lille uge siden var Demokraterne favoritter til at vinde staten og oddsene var omvendt, siger Peter Emmike og fortsætter:

-Ser vi på Florida, er det en ren Oddset-gyser. I går var oddsene lige 1,85-1,85 på om Demokraterne eller Republikanerne vinder, men i dag ser det ud til demokraterne tager den, så oddsene er ændret til 1,95 på Republikanerne vinder og 1,75 på Demokraterne

Det samme gør sig gældende for Ohio. Her startede oddsene i september med at have Republikanerne som favoritter til at vinde staten. I sidste uge var Demokraterne favoritter, og en lille uge før valget er der odds 1,50 på Republikanerne som vindere og 2,40 på Demokraterne.

Selvom Hillary Clinton hele tiden har været favoritten til at blive USA's næste præsident, har oddsene på hende og Donald Trump også bølget en del.

- Hillary startede tilbage i februar 2015 i odds 2,20, og hun har hele tiden været favoritten til at vinde, mens Trump startede i odds 100. For en måned siden bevægede odds sig op i 1,55 på Hillary, da det hed sig, at Trump ville komme med personfølsomme mails og oplysninger om Hillary, men det skete ikke. Tværtimod kom der en storm af anmeldelser på Trump og hans kvindesyn, så odds nu er nede i 1,33 på Hillary, og 3,35 på Trump, siger Peter Emmike.

Han forventer at oddsene på den amerikanske valgkamp fortsat vil svinge helt frem til Danske Spil lukker spillene på tirsdag d. 8. kl.14 dansk tid.

Se oddsene på den amerikanske valgkamp her: https://danskespil.dk/oddset/politik/usa

For mere information:

Danske Spils pressetelefon: 30851785

Related links

Emner

  • Sport

Kategorier

  • danske spil a/s
  • danske spil
  • valg
  • clinton
  • trump
  • usavalg

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv