Pressemeddelelse -

Danske Spil sætter odds på, hvor Trump og Kim Jong-Un mødes

Da det onsdag morgen blev meldt ud, at USA’s præsident Donald Trump ville mødes med Nordkoreas leder Kim Jong-Un, kom det bag på mange, at et sådant møde ville finde sted. Samtidig har han også sagt, at det lige såvel kan være, at mødet ikke bliver til noget. Om det sker, og hvor det sker har Danske Spils oddssættere sat odds på.

”Det er noget, som hele verden følger med i spænding, og derfor har vi sat odds på det,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

Han vurderer, at der er omkring 70 % sandsynlighed for, at mødet bliver til noget.

”Vi vurderer, at det er mest sandsynligt, at mødet bliver til noget, og her giver vi odds 1,35 på, at der bliver et møde. Det, der skulle tale imod er, at Nordkorea og Sydkorea mødes den 27. april, og hvis de på dette møde – hvad vi ikke tror – skulle blive enige om, at Nordkorea skal nedruste sin atomoffensiv, så vil mødet mellem USA og Nordkorea være omsonst,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Hvor mødet skal afholdes er oddssætterne straks mere delte omkring. Her er allerede nævnt lande som Malaysia, Schweiz og Mongoliet, men det er en fjerde destination, oddssætterne har som favorit.

”Vi vurderer, at Sverige er det mest sandsynlige sted, mødet bliver afholdt. Sverige er ikke medlem af NATO, ligesom Nordkorea har en ambassade i Sverige. Læg dertil, at Sverige flere gange har lagt adresse til store, vigtige møder. Derfor giver vi odds 2,50 på Sverige som destinationen,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Hvornår mødet finder sted er stadig uvist. Donald Trump har udtalt, at det kan blive i starten af juni, men også før. Det har Danske Spil sat odds på.

”April er helt usandsynligt, eftersom Nord- og Sydkorea mødes den 27. april. Men maj kan være en mulighed, dog tror vi, at når Donald Trump siger, at det kan blive i starten af juni, så er det fordi, det bliver der. Derfor giver vi odds 1,70 på, at mødet finder sted i juni,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv