Pressemeddelelse -

Danske Spil: Theresa May vinder britisk valg og forbliver premierminister

I morgen den 8. juni skal briterne til stemmeurnerne, når Storbritannien skal finde deres næste premierminister. Her var Theresa May stor favorit til fortsat at have adresse på Downing Street 10, men nu ser det ud til, at valget bliver tættere, da Labour, anført af Jeremy Corbyn, har hentet ind på de Konservative og Theresa May.

Men dette kommer ikke til at have en betydning for udfaldet af valget ifølge Danske Spils oddssættere.

”Theresa May er stadig vores klare favorit til at indtage Downing Street 10. Selvom forspringet ser ud til at være mindsket i meningsmålingerne, så var Theresa May så står hun stadig til at få absolut flertal, så vi vurderer, hun stadig bliver premierminister. Det indikerer oddset til 1,17 også,” fortæller oddsansvarlig i Danske Spil Peter Emmike Rasmussen.

Men netop meningsmålinger har tidligere været genstand for kritik ved de seneste internationale politiske valg, hvor først Brexit blev en realitet, og siden vandt Trump præsidentvalget i USA. Men dette bliver formentlig ikke tilfældet denne gang.

”Selvom meningsmålingerne ramte forkert ved Brexit for et års tid siden, så ramte de trods alt rigtigt ved det franske præsidentvalg i starten af maj, så vi forventer, at det også bliver tilfældet i dag,” siger den oddsansvarlige.

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv