Pressemeddelelse -

Efter Tour-exit: Her er Fuglsangs chancer i Vueltaen

Danske Jakob Fuglsang udgik af Tour de France på 16. etape efter et styrt. Astana-rytteren kan nu rette fokus mod andre løb i sæsonen, og han har allerede meldt ud, at han sigter mod at være med i Vueltaen. 


- Det er altid fedt at følge danskere i Grand Tours, og det bliver også spændende at følge Fuglsang i Spanien, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil.

- Det bliver dog nok i en anden rolle, end den han har haft i Tour de France. Det er ret sandsynligt, at Miguel Angel Lopez skal være kaptajn. Astana har ikke meldt noget ud officielt, men Lopez har kunne bygge sin form rigtigt op til Vueltaen, mens Fuglsangs optakt bliver præget af noget mere usikkerhed på grund af Touren og styrtet. Så mon ikke Lopez bliver kaptajn, spørger Jeppe Helbo retorisk.

Hvis Jakob Fuglsang som forventet stiller til start i Vueltaen, så kommer han op mod ryttere som Alejandro Valverde, Nairo Quintana, Primoz Roglic, Steven Kruijswijk, den forsvarende Vuelta-mester Simon Yates og Giro-vinderen Richard Carapaz.

- Det er hård modstand og et hårdt klassement, der bliver kørt. Og det er ikke mindst rigtig dygtige bjergryttere, han skal op imod. Og her så vi jo i Touren, at Fuglsang ikke helt kunne følge med de helt vævre bjergryttere, når det blev rigtig stejlt. Det – kombineret med at Lopez får kaptajnrollen – gør, at vi ikke regner Fuglsang for en favorit til at vinde.

- Han skal gå efter etapesejre, og det kommer til at gå ud over klassementet, hvor vi ikke tror på, at han kører top ti, siger Jeppe Helbo.

Danske Spil har odds 50,00 på Fuglsang som vinder af løbet. Oddset på, at han ender i top ti er 2,70, mens oddset på, at han ikke gør er 1,40. En etapesejr til danskeren er til odds 4,50.

Se alle Danske Spils odds på Fuglsang i Vueltaen lige her: https://danskespil.dk/oddset/cykling/international/vuelta-a-espana

Emner

  • Sport

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv