Pressemeddelelse -

Fynbo fejrer Onsdags Lotto-gevinst med is

Børnebørnene var på besøg, da en odenseaner og hans kone i morges blev ringet op af Danske Spil med nyheden om, at de netop er blevet 6 millioner kroner rigere.

6.062.335 kroner. Så meget er på vej til en Onsdags Lotto-spiller. Manden spiller automatisk med hver uge via et abonnement, så Danske Spil kunne i morges ringe ham op med nyheden om den store gevinst.

- Jeg havde lige startet computeren op for at tjekke mails. Vi har børnebørnene på besøg, så det er med at få det passet ind. Telefonen ringede, og det var Jan fra Danske Spil, fortæller vinderen.

Jan kunne fortælle, at parret havde vundet den store gevinst ved trækningen i går aftes – og som med mange vindere før vores fynboer, varer det lidt, inden sådan en nyhed bundfælder sig.
Denne gang var det dog mest konen, der havde svært ved at tro på det.

- Jeg lod ham bare snakke. Og så kunne jeg jo høre, at han vidste, hvad han talte om, griner den nyslåede Lotto-millionær og fortsætter:

- Men min kone; hun troede ikke på det. Hun stod ved siden af og rystede på hovedet. Hun måtte selv have Jan i røret. Vi har også været inde og tjekke tallene, så nu tror hun på det.

Ægteparret har spillet Lotto i mange år, men aldrig før vundet over ”100-et-eller-andet” kroner. De har heldigvis heller ikke manglet noget, men ser frem til nu at kunne give børnene en håndsrækning.

- Det ene barn har lige købt en bil på afbetaling, og den anden har noget gæld i huset. Det bliver dejligt at kunne hjælpe dem af med det, siger manden, der også gerne vil fortælle, at de selv er pensionister og bosiddende i Odense. De har stadig til gode at fortælle børnene nyheden.

- Pengene skal lige stå på kontoen først. Så glæder vi os til at dele det med dem, siger han.

Resten af dagen står i børnebørnenes tegn. Og ovenpå sådan en opringning, kan man jo passende blive kølet lidt ned...

- Vi skal have en is. Og så skal børnebørnene forkæles lidt ekstra i dag, siger han.

Se vindertal og præmier i Onsdags Lotto.

Emner

  • Sport

Kategorier

  • danske spil
  • onsdags lotto
  • danske spil a/s
  • lotto
  • lotto vinder
  • millionær
  • vinder

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv