Pressemeddelelse -

Tour de France: Fuglsang er spillernes favorit til den gule trøje

Oddset-spillerne er meget optimistiske, når det kommer til den danske Astana-rytter Jakob Fuglsangs chancer i det franske cykelløb. Oddssætterne er ikke helt så positive, men tror flere danskere kan markere sig godt.

Danskerne er glade for Tour de France. De er også særdeles positive overfor danske ryttere i verdens største cykelløb. Faktisk er troen på, at Jakob Fuglsang kan gøre Bjarne Riis kunsten fra 1996 efter, større end nogensinde hos Oddset-spillerne.

-Vi kan godt mærke, at Touren starter lige om lidt. Interessen for at oddse på løbet er stærkt stigende. Vi kan også mærke, at folk har hørt om Fuglsangs forår. Det mest spillede odds på Tour de France er Jakob Fuglsang som vinder af Touren, og rigtig mange har også spillet på, at han vinder to etaper, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil.

Lige nu får man odds 6,00 på Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France. Den danske rytter er rykket en plads frem som favorit, og der er nu kun to ryttere, der er oddssat lavere end ham. Det skyldes dog ydre omstændigheder, og ikke Jakob Fuglsang selv.

- Tom Dumoulin stiller ikke til start på Touren alligevel, og han var tidligere tredjefavorit. Desuden er oddset på Geraint Thomas som vinder steget til 4,00, fordi han udgik af Schweiz Rundt, forklarer Jeppe Helbo

Oddssætterne hos Danske Spil er dog ikke så optimistiske som spillerne på Jakob Fuglsangs vegne.

-Jakob Fuglsang skal køre et meget stærkt Tour de France for at køre sig i gult. Der er allerede holdtidskørsel på 2. etape og enkeltstart på 13. etape, ingen af de discipliner er hans force. Så det er meget sandsynligt, at han vil tabe tid både på 2. og 13. etape og dermed først kan komme i gult efter 13. etape. Meget skal falde i hak, før det kan lykkes, men der er da klart en chance, siger Jeppe Helbo og fortsætter:

- Jakob Fuglsangs chancer for at få en etapesejr er bedst på en bjergetape. Han vil ikke få lov at gå i udbrud på de såkaldte udbrudsetaper. Første bjergetape er 6. etape. Det er her, vi får de første svar på, om Fuglsang skal tages alvorligt i år.

Men Fuglsang er ikke den eneste dansker, der skal være med i Touren. Hele ni danske cykelryttere er udtaget til cykelløbet, og ifølge Jeppe Helbo, er det nogle af de unge ryttere, man skal holde ekstra øje med.

-Kasper Asgreen fra Quick-Step og Søren Kragh Andersen fra Sunweb har begge chancen for at køre sig i ungdomstrøjen på 2. etape, da begge deres respektive hold kommer til at køre et stærkt holdløb. Hvis alt har flasket sig for dem på 1. etape, har de også begge en chance for at køre sig i gult, vurderer oddssætteren.

Lige nu giver Danske Spil odds 5,50 på en etapesejr til Søren Kragh Andersen og odds 7,00 på en etapesejr til Kasper Asgreen.

Tour de France starter lørdag den 6. juli

Related links

Emner

  • Sport

Kategorier

  • jakob fuglsang
  • tour de france
  • oddset
  • danske spil a/s

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv