Pressemeddelelse -

Trods 2. seeding: Odds 20 på sejr til Wozniacki ved French Open

Caroline Wozniacki vandt i januar sin første Grand Slam titel, da hun trak sig sejrrigt ud af finalen efter tre set mod Simona Halep. Den danske tennisdarling indtager netop nu 2. pladsen på verdensranglisten, og det rækker også til, at hun er seedet som nr. 2 i turneringen. Men hos Danske Spil tror man ikke, at danskeren når semifinalen, som hun er seedet til. Her giver en sejr til Wozniacki pengene 20 gange igen.

”French Open finder sted på grus, og det er ikke Caroline Wozniackis favoritunderlag. Hendes bedste resultat er to kvartfinalepladser i 2010 og sidste år. Men French Open er ikke der, hvor Caroline Wozniackis styrker ligger. Derfor forventer vi ikke, at hun kommer til at overraske og trække sig sejrrigt ud af turneringen,” siger Thomas Refstrup, der er oddssætter i Danske Spil.

Favoritten til at snuppe sejren er rumænske Simona Halep, der også er førsteseedet. Hun har tidligere været i finalen to gange, senest sidste år, men har endnu sin første Grand Slam titel til gode. Det er dog her, man skal holde øje, mener Thomas Refstrup.

”Simona Halep er inde i en god stime, og efter nederlaget i French Open sidste år samt nederlaget ved Australian Open tidligere i år, forventer vi at se en veloplagt Halep. Hun er også vores favorit til at vinde til odds 6,00,” siger Thomas Refstrup.

Emner

  • Sport

Kategorier

  • caroline wozniacki
  • oddset
  • danske spil
  • french open

Kontakt

Kontakt vores presseafdeling

Pressekontakt 30851785 Danske Spil Presse arkiv