Pressemeddelelse -

akasa 10 ports USB 3.0 hub med Fast Charge teknologi

USB 3.0 hubben asaka Elite 10EX vare nr. HB-15BKEU fra asaka har 10 porte heraf 2 porte med Fast Charge teknologi.

De fleste teknologiske produkter tilsluttes og lades via en USB port. Et kendt problem er at antallet af USB porte på ens laptop ikke længere slår til. Akasa har derfor lanceret den nye Elite 10EX, en elegant og hurtig USB 3.0 hub som kan forøge én USB port til 10 USB porte. Endvidere er det hele pakket pænt ind i børstet aluminium som giver enheden et stilrent design..

På hubbens ene side finder du 2 røde USB porte. Disse porte anvender Fast Charge Teknologi og hvis det produkt du tilslutter disse porte understøtter denne teknolig vil dit produkt blive hurtigt opladet.

Related links

Emner

  • Data, Telekommunikation, IT

Kategorier

  • hub
  • usb 3.0
  • fast charge

Deltaco blev grundlagt i 1991 og er en af Nordens ledende nicheditributør af el- og IT-produkter.

Virksomheden har et meget konkurrencekraftigt sortiment gennem effektiv indkøb i Asien, et moderne logstikcenter i Stockholm og en bred distribution til de fleste store nordiske forhandlere. Virksomheden har vist stabil organisk vækst og øget omsætning hvert år siden starten for 27 år siden. Deltaco har mere end 150 ansatte, hovedkontor i Stockholm og datterselskaber i Danmark, Finland, Norge og Litauen. Virksomheden er eget af DistIT AB som er noteret på First North under forkortelsen DIST. For mere information se www.deltaco.dk og www.distit.se

Kontakt

​Torsten Christensen

Pressekontakt Salgschef/Sales Manager +45 3814 0664