Gå til indhold
Med tiltrotatoren i centrum på årets største internationale maskinudstilling, Conexpo i USA

Pressemeddelelse -

Med tiltrotatoren i centrum på årets største internationale maskinudstilling, Conexpo i USA

10.-14. marts afholdes årets største maskinudstilling, Conexpo 2020, i Las Vegas. For mange er messen årets store begivenhed. På Conexpo 2020 vil Engcon understrege sin tilstedeværelse. På standen vil der være tre forskellige gravemaskiner, der demonstrerer Engcons produkter, og tiltrotatoren, der stadig er eksotisk for nogle amerikanerne, vil være i centrum.

Engcon leverer tiltrotatorer, redskaber og tilbehør til gravemaskiner over hele verden. Sortimentet er godt etableret i de nordiske lande og er de seneste år blevet udbredt til store dele af Europa. På den anden side af Atlanten er tiltrotatoren dog stadig et usædvanligt fænomen. For to år siden tog Engcon skridtet og etablerede et salgskontor i North Haven, Connecticut, USA. Eftersom USA er mere end dobbelt så stort som Europa, har Engcon valgt at fokusere på de ni østligste og nordligste stater i deres salgsaktiviteter.

I Nordamerika er det stadig hovedsageligt såkaldte "early adopters" eller trendsættere, der bruger tiltrotator og Engcons andre produkter. Derfor er Conexpo en perfekt mulighed for at fremhæve tiltrotatoren for det større publikum og informere bredt om, hvordan maskinførere kan arbejde mere effektivt, sikkert og fleksibelt med deres gravemaskine takket være Engcons moderne udstyr.

– Mange kan have svært ved at tro på, at tiltrotatoren virkelig er så effektiv, som den er. Derfor kører vi demonstrationer med en gravemaskine udstyret med vores tiltrotator og vores automatiske, hydrauliske hurtigskift sammen med en række af vores hydrauliske redskaber, der udfører forskellige typer arbejde. Nyt i år er, at vi også har to maskiner med, som vi tilbyder gæsterne på standen at testkøre. Det er vores erfaring at de, der tester vores produkter, bliver henrykte, siger Anders Smith, Region Director hos Engcon.

Der er tre storemaskinudstillinger, der skifter hvert tredje år: Intermat i Frankrig, Bauma i Tyskland og Conexpo i USA. Conexpo har over 2000 udstillere og 150 foredrag over fem dage. I 2020 afholdes maskinudstillingen den 10.-14. marts i Las Vegas, det er ikke Engcons første deltagelse på Conexpo.

– Gennem tidligere års deltagelse har vi lært, hvad der fungerer, og på samme tid vil vi gerne understrege vores tilstedeværelse endnu mere. For eksempel er vi meget stolte over at samarbejde med nogle af branchens største influencere. De går foran i deres branche og investerede tidligt i en tiltrotator og EC-Oil. De synes, at den nye teknologi fungerer så godt, at de uopfordret fortæller om det i deres kanaler. På Conexpo har vi nu gjort det muligt for de interesserede at møde dem på vores stand. Vi ønsker, at tiltrotatoren skal være en lige så stor selvfølge i Nordamerika, som den er i Norden, så der er vi nødt til at turde satse, siger Anders Smith.

På Engcons stand (F2764) på Conexpo kan besøgende møde Team Engcon og prøvekøre en gravemaskine med tiltrotator eller se en rutineret maskinfører vise, hvordan man bedst arbejder med det mest moderne udstyr på markedet. Alle, der er interesseret i at besøge Engcons stand, kan tilmelde sig Engcons hjemmeside for at få en VIP-billet til testkørsel: https://engcon.com/en_us/campaigns/conexpo2020/test-drive.html

Demomaskine: Doosan DX140W
Testmaskiner: Kobelco 55 og John Deere 85G. 

Related links

Emner

Kategorier


engcon er verdens førende producent af tiltrotatorer (håndledsfunktion til gravemaskiner) og tilhørende redskaber, og udstyr som øger gravemaskiners fleksibilitet, præcision og sikkerhed. Med viden, engagement og et højt serviceniveau skaber vi succes for vores kunder.

engcon er en større koncern bestående af moderselskabet engcon Holding AB med hovedsæde i Strömsund i Sverige, og derudover 12 salgsselskaber på de respektive markeder: Sverige, Norge, Finland, Danmark, England, Tyskland, Frankrig, Holland, Australien, Belgien, Korea og Nordamerika (USA og Canada). Ansvarlig for de øvrige markeder er engcon International. engcon-gruppen omsatte i 2018 for ca. 1200 mio. SEK med ca. 300 medarbejdere. engcon blev grundlagt i 1990. www.engcon.com

Kontakt

Viktoria Winberg

Viktoria Winberg

Pressekontakt Chief Communication & Marketing Officer + 46 70 316 16 77

Relateret materiale

engcon – verdens førende producent af tiltrotatorer

ENGCON
Vi er engcon, en virksomhed fra det nordlige Sverige, som er opbygget og drevet af mennesker, der lægger deres hjerte og sjæl i at ændre den måde, gravearbejde udføres på. Lige fra første færd har vores virksomhed bygget på en tæt relation til slutbrugerne af vores produkter for at optimere deres hverdag.

engcon blev grundlagt af Stig Engström i 1990 og begyndte straks at udvikle den nu verdensførende engcon-tiltrotator.

VORES VISION
Change the world of digging - En helt ny form for gravning

VORES FORRETNINGSIDÉ

Som uafhængig producent og leverandør af avanceret tilbehør til gravemaskiner
hjælper vi gravevirksomheder over hele verden med at skabe sikrere arbejdspladser, optimere deres ressourcer og være mere effektive.

VORES MISSION
At blive verdens førende, uafhængige producent af avanceret tilbehør til gravemaskiner verden over.

engcon er en større koncern bestående af moderselskabet engcon Holding AB med hovedsæde i Strömsund i Sverige, og også salgsfirmaer på respektive markeder: Sverige, Norge, Finland, Danmark, Frankrig, Benelux, Nordamerika (USA og Canada), Storbritannien Tyskland, Korea og Australien. engcon-gruppen omsatte i 2020 for ca. 1230 mio. SEK med ca. 300 medarbejdere. engcon blev grundlagt i 1990. www.engcon.com