Pressemeddelelse -

Europæiske ERV lancerer nye reklamefilm med Caroline Wozniacki

Europæiske ERV har endnu engang lavet nye reklamefilm med den danske tennisspiller og tidligere verdensetter Caroline Wozniacki. Der er lavet fem korte reklamefilm, og to af dem har kørt på tv, hvorimod de tre andre foreløbig kan ses på er.dk

Europæiske ERV har gennem årene lavet en række reklamefilm med forskellige danske sportsstjerner, herunder golfspilleren Thomas Bjørn og fodboldspilleren Ebbe Sand. Tennisspilleren Caroline Wozniacki har været hovedperson i de seneste reklamefilm og nu har Europæiske ERV altså lavet fem nye reklamefilm sammen med Caroline Wozniacki.

”Europæiske ERV har gennem de seneste 7 år haft en fantastisk sponsoraftale med Caroline, som har muliggjort at vi helt tæt på har været i stand til at følge hendes imponerende udvikling, og det har kun været nærliggende at vi endnu engang har brugt Caroline som frontfigur”, udtaler supervisor i marketing hos Europæiske ERV, Mark Bartram.   

Europæiske ERV er som noget nyt i den seneste aftale med Caroline blevet sponsor af hendes Tennis Academy, WTA.  Caroline og hendes trænerteam giver gennem WTA danske unge, ambitiøse tennisspillere en helt unik mulighed for at få inspiration og ikke mindst blive bedre ved at træne som verdensstjernen Caroline Wozniacki.

Samtidig sponsorerer Europæiske ERV Caroline Wozniacki med rejseforsikringer, når hun er ude i verden og deltager i de store tennisturneringer. Europæiske ERV sikrer Caroline Wozniacki og hendes familie tryghed på rejsen, så hun ikke behøver at bekymre sig, men i stedet for kan koncentrere sig om sin tenniskarriere. Og hvis uheldet er ude, står Europæiske ERV klar til at hjælpe.

 

Related links

Emner

  • Sundhed, sundhedsvæsen, lægemidler

Kategorier

  • reklamefilm
  • caroline wozniacki
  • europæiske erv
  • rejseforsikring

Om Europæiske ERV

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab, og indgår i ERV Group

Vi har over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere personlig og hurtig hjælp fra eksperter, hvis uheldet skulle være ude - uanset hvor i verden du befinder dig.

Om ERV Group

ERV Group har over 40 millioner kunder med rejseforsikring, og har selskaber og salgskontorer i en række lande verden over – bl.a. Tyskland, Danmark, Sverige, Rusland, Kina og Italien


Kontakt

Bjørn Cronquist

Pressekontakt Nordisk chef for salg og marketing Salg og marketing +45 30305467