Pressemeddelelse -

Ny baby til kreative fotografer

Lensbaby udvider sin familie af kameraobjektiver til den kreative fotograf: Lensbaby Composer med Tilt Transformer er et objektiv, som kan tiltes (vinkles) trinløst op til 12,9 grader i valgfri retning, hvilket giver billeder med selektivt fokus og bløde uskarpe omgivelser. Samtidig lanceres Lensbaby Tilt Transformer, en kuglehovedbaseret objektivadapter med fatning til Nikon-objektiv. Adapteren gør det muligt at tilte et almindeligt objektiv.

Tilt Transformer findes i versioner til Panasonic Lumix G Micro System og Olympus PEN digitalkameraer. I slutningen af året kommer også en version til Sony αNex.

Tilt Transformer giver fotografen fuld kontrol over det fokuserede områdes placering (horisontalt, vertikalt eller diagonalt) og dets størrelse styres af den valgte blænde. Både for- og baggrund inden for det valgte område vil være i fokus.

Lensbaby Composer er et manuelt objektiv med grænseløse kreative muligheder. Det kan tiltes til en valgfri vinkel, hvorefter fokusering foretages med den manuelle fokusring. Objektivet bliver derefter i den valgte position uden nogen form for låsemekanisme. Lensbaby Composer er kompatibel med Lensbaby Optic Swap System og levereres med et optisk dobbeltglas præinstalleret. Det kan nemt erstattes med andre optikker med andre kreative effekter: Single glass, plastic, pinhole/zone plate, soft focus og fisheye.

Pris og tilgængelighed

Lensbaby Tilt Transformer og Composer med Tilt Transformer kommer på markedet i løbet af november måned til en vejl. udsalgspris på hhv. DKK 1.999,- og 2.799,-

For yderligere information: Focus Nordic Denmark, mail: info@focusnordic.dk, tlf.: 4485 3400.

Emner

  • Biograf, film, fotografi

Kategorier

  • lensbaby
  • objektiv
  • composer
  • tilt transformer
  • selektivt fokus

Regions

  • Hovedstaden

Focus Nordic Denmark i Rødovre ved København er en del af nordens største fotodistributør, Focus Nordic. Vores sortiment omfatter en række af de største agenturer inden for foto og tilbehør. Vores største agenturer inden for foto er Pentax, Casio, Kodak og Panasonic, og på tilbehørssiden har vi SanDisk, Tamron, Tamrac, Velbon, Metz, Jobo, Steiner, Swarovski, Hähnel, Lensbaby, Hoya, Kenko, Nissin, LensPen og DustAid. Derudover har vi vores egen produktlinje under navnet Focus.

Kontakt

Mikael Westheimer

Pressekontakt Country Manager +45 44853404