Pressemeddelelse -

FREJA sikrer rekortstort halvårsresultat for 2016

Transport- og logistikvirksomheden FREJA Transport & Logistics Holding A/S melder om ny indtjeningsrekord i 1. halvår af 2016. Succesen skal findes i en flot vækst i sendingstallene, som er opnået, uden at det har været nødvendigt at investere i yderligere ressourcer.

FREJA koncernen med flad omsætning, men vækst i sendinger og EBIT

FREJA Transport & Logistics Holding A/S rapporterer en vækst i omsætningen på 1 % til i alt DKK 1,234 mia. for 1. halvår 2016. Bruttofortjenesten vokser fra DKK 151 mio. til DKK 159 mio., mens EBIT vokser med 20 % fra DKK 26,0 mio. til DKK 31,3 mio.

Den pæne fremgang skyldes en jævn flot udvikling i samtlige datterselskaber, og er opnået på trods af en massiv investering i Pharma & Healthcare logistik samt Global Forwarding.

Positiv udvikling i antal sendinger

Stærk fokus på udvikling af dels det europæiske stykgodsnetværk dels IT-værktøjer har skabt basis for fortsat vækst i antal sendinger fra ca. 722.000 til ca. 758.000 – svarende til ca. 5 % i første halvår af 2016.

I samme periode er der sket en massiv opgradering af FREJAs kompetencer indenfor Pharma & Healthcare, ligesom der pr. 1. marts 2016 er etableret et datterselskab med 4 ansatte i Shanghai Kina, der udover generel transport også har stærke kompetencer inden for Project Forwarding.

For hele året 2016 forventer FREJA, at stigningstakten i væksten falder en smule i 2. halvår. Der forventes en omsætning for hele året 2016 på DKK 2,4 mia. og et EBIT resultat på ca. DKK 55 mio.

For yderligere oplysninger venligst kontakt Group CEO Jørgen J. Hansen på telefon +45 96 70 51 01 eller på mail jh@freja.com.

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

Kategorier

  • rapporter

FREJA blev grundlagt i 1985 og er en af Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomheder. Gennem strategisk placerede afdelinger i Danmark, Sverige, Norge Finland og Kina arbejder vi målrettet på at udvikle og tilbyde skræddersyede logistikservices på verdensplan.

Vi lægger en ære i at kunne tilbyde vores kunder en troværdig personlig service samt de mest fleksible og

effektive transport-, logistik- og lagerløsninger i branchen. Målet er at tilføje værdi til kundernes forretning – for vi ved, at vores kunders succes er en forudsætning for vores egen succes.

FREJA er konstant i udvikling og beskæftiger i øjeblikket ca. 600 dedikerede FREJAnitter. Den forventede omsætning i 2016 er ca. DKK 2,4 mia.

Kontakt

Jørgen J. Hansen

Group CEO +45 4019 5288

Relateret materiale