Pressemeddelelse -

GAME rykket op på listen over verdens bedste NGOer

NGO Advisor har netop offentliggjort listen over verdens Top 500 NGO’er. GAME er igen med på listen og tilmed rykket op fra seneste placering. Dermed er GAME nu kåret som nummer 186 på listen over verdens bedste NGO’er.

NGO Advisor gør listen op ud fra kriterier som innovation, bæredygtighed og resultater, og GAME bliver anerkendt for at sikre fremgang på hele feltet.

GAME arrangerer træninger og turneringer i street basket, street soccer, dans og parkour i udsatte boligområder over hele Danmark, samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg og udsatte områder i Libanon.

GAME arbejder med en model, hvor organisationen uddanner lokale unge frivillige som GAME Playmakere, så de er rustet til at drive gadeidræt og streetkultur i udsatte boligområder for børn og unge, der pga. en social, økonomisk eller kulturel udsathed ikke finder vej ind i andre fællesskaber.

Det er en model, der virker – både som skjold mod radikalisering og marginalisering – men som også får en masse børn og unge med i bevægelse og fællesskaber.

Playmakere driver ugentlige træninger i gadeidræt og gadekultur i 26 GAME-zoner i Danmark og 11 GAME-zoner i Libanon. GAME Playmakere virker desuden som rollemodeller i de udsatte boligområder og er en vigtig del af de sociale forandringer, GAME arbejder for.

På listen er også Dansk Flygtningehjælp, der er tildelt en fjerdeplads på listen for deres fremragende arbejde for verdens flygtninge.

Se alle organisationerne på Top 500 her.

Related links

Emner

  • Sport

GAME er en gadeidrætsorganisation, som arrangerer åbne træninger i street basket, street soccer, dans og parkour i boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København og Esbjerg. GAME uddanner unge, frivillige GAME Playmakers, der driver de lokale street events og træninger.

GAME Streetmekka København og Esbjerg er gadeidrætshuse i gamle industribygninger, der er renoveret til innovative faciliteter til gadeidræt, streetkultur og fællesskaber. I 2018 åbner GAME Streetmekka tillige i Viborg og Aalborg. 

GAME arbejder også i Libanon. 

Kontakt

Ida Brix

Kommunikationschef +45 2628 6553