Blogindlæg -

Gør livet nemmere for guitarister og bassister

Guitartonen er en relativt nyopstartet webshop, som har gjort livet nemmere for bassister og guitartister. Webshoppen tilbyder nemlig guitarstrenge og basstrenge på abonnementsbasis. Dette vil sige at du som guitarist eller bassist aldrig vil løbe tør for strenge igen.

Alle kender til det, at springe en streng eller spille med slidte strenge og ikke have et nyt sæt ved hånden. Det er dette problem guitartonen ønsker at komme til livs med den attraktive abonnementsløsning.

Ideén opstod en tid inde i studiet Busines Development Engineer på Aarhus Universitetet Herning, hvor Sebastian Jensen på 23 år tildagligt studerer. ”Jeg har altid været meget optaget af musikkens verden og specielt guitar. Hertil kunne jeg selv relatere til problemet med ikke at have bestilt guitarstrenge i tide. Dette blev en forretningide, som jeg med stor hjælp fra studiet under AU Herning har ført ud i livet. Der stilles både rådgivning, kontorer og sparring med andre iværksættere til rådighed ved AU Herning, hvilket har hjulpet et langt stykke af vejen.” Udtaler Jensen.

Det kan slet ikke pointeres nok hvor vigtigt det er, at der skiftes strenge på instrumenter for at have en klar lyd. Ofte kan et strengskift give en følelse af et helt nyt instrument. Det er guitartonens mision at gøre flere musikere bevidste om dette og tilbyde en abonnements service på strenge, så de bliver skiftet regelmæssigt, hvilket gør musikken sjovere.

Indtil videre udbyder Guitartonen kendte mærker som Earnie Ball og Elixir med ambition om løbende at udvide sortimentet til andre foretrukne mærker blandt guitarister. 

Emner

  • Detailhandel

Kategorier

  • musik
  • bas
  • guitar
  • basstrenge
  • guitarstrenge

Kontakt

Sebastian Jensen

Pressekontakt