Gå til indhold
Heartland Festival 2018 præsenterer: LCD Soundsystem, MØ, C.V. Jørgensen og Grizzly Bear

Pressemeddelelse -

Heartland Festival 2018 præsenterer: LCD Soundsystem, MØ, C.V. Jørgensen og Grizzly Bear

Heartland offentliggør endnu fire musiknavne til næste års festival, der finder sted den 31. maj til 2. juni 2018 på Egeskov Slot. LCD Soundsystem, MØ, C.V. Jørgensen og Grizzly Bear slutter sig til allerede offentliggjorte The The. Heartland Festival præsenterer sit publikum for fire slags oplevelser: MUSIC, ART, FOOD og TALKS.

Amerikanske LCD Soundsystem gav i september hele tre udsolgte koncerter på Store VEGA i København. Anmelderne kaldte koncerterne for ”spektakulære” og skrev, at ”LCD Soundsystems musik passer perfekt til koncertformatet”; en enkelt stillede sågar spørgsmålet: ”Er LCD Soundsystem tidens bedste band?”

Der er derfor skruet helt op for forventningerne, når bandet med karismatiske James Murphy i spidsen indtager næste års Heartland. Med sig har de deres spritnye album American Dream, som er bandets første, siden de otte nuværende medlemmer fandt sammen i 2015 efter fire års pause. Musikken på albummet er ekstremt ærligt, eftertænksomt og trækker tydelige tråde til Murphys afdøde mentor og idol David Bowie, men mon ikke der nok også skal blive plads til mange af de hits, som de seneste 15 år har sat gang i dansefødderne over hele verden.

er det nok største danske popnavn på verdensplan i disse år. For to uger siden udgav hun – ganske uventet – EP’en When I Was Young, der er hendes første udgivelse i tre år. MØ slog for alvor igennem i Danmark i 2014 med debutalbummet No Mythologies to Follow, og i årene efter fik hun sit internationale gennembrud, da hun gæstede Major Lazer på megahittene Lean On i 2015 og Cold Water med Justin Bieber i 2016. Når Karen Marie Ørsted indtager de smukke omgivelser ved Egeskov Slot næste sommer, er der lagt op til en eksplosiv og sveddryppende popfest båret frem af popsnedkerens stærke vokal på velkendte hits som Kamikaze, Pilgrim og Final Song.

Den danske legende C.V. Jørgensen behøver ingen nærmere introduktion. Det vidner billetsalget til hans kommende indendørs solo-turné om. Her blev billetterne revet væk på få minutter, da de gik i salg i mandags. Turnéen markerer C.V. Jørgensens comeback til livemusikken efter otte års fravær.

Den 67-årige rockmusiker er en af landets dygtigste sangskrivere, og han har gennem mere end 40 år ageret soundtrack og inspiration for både musikelskere og nye danske musikere som Bisse, Aksglæde og Barselona. Han fik sit store gennembrud i 1977 med Storbyens små oaser med klassikere som Entertaineren og Bellevue, og i alt er det blevet til 12 studiealbums, tre livealbums og en lang række andre udgivelser. C.V. Jørgensens tekstunivers er kendetegnet ved at være samfundskritisk med en karakteristisk poetisk kant, hvilket nok er bedst eksemplificeret på albummet Tidens Tern, der i 2006 fik plads i Kulturministeriets Kulturkanon.

Det amerikanske rockband Grizzly Bear har de seneste ti-femten år markeret sig som en af de ypperste artister inden for psykedelisk folk-rock, og til sommer er de tilbage i Danmark for første gang siden 2012.

Med sig har de deres nye, femte studiealbum Painted Ruins fra august i år, der ligesom deres tidligere udgivelser blev velmodtaget blandt anmelderne. Bandet, som består af fire yderst aktive musikere i sangskriver og frontmand Ed Droste, trommeslager Christopher Bear, producer og bassist Chris Taylor og vokalist og guitarist Daniel Rossen, slog oprindeligt igennem i 2006 med deres andet album Yellow House og har siden udgivet Veckatimest og Shields, som begge gik i top 10 på den amerikanske albumhitliste. Grizzly Bear er desuden kendt som et fænomenalt liveorkester, så gæsterne kan godt begynde at se frem til velkendte sange som Yet Again, Sleeping Ute og Two Weeks på næste års festival.

Heartland rummer både det moderne og det tidløse
”Lyden af Heartland spænder bredt og kan rumme både det moderne og banebrydende, samt det anerkendte og tidløse. Med tilføjelsen af dagens fire navne, synes jeg, at vi tegner konjukturerne til det stærkeste og mest relevante musikprogram i Heartlands treårige levetid,” siger Ulrik Ørum-Petersen, musikprogramchef og direktør for Heartland Festival, om dagens annoncering.

Dagens offentliggørelser af LCD Soundsystem, MØ, C.V. Jørgensen og Grizzly Bear slutter sig til The The og Salman Rushdie på det foreløbige festivalprogram. Der er dog meget mere på vej inden for både TALKS, MUSIC, ART og FOOD, før Heartland Festival kan slå portene op for tredje gang på Egeskov Slot fra den 31. maj til den 2. juni 2018.


BILLETSALG

Partoutbillet: 1.650 DKK.
Overnatningstilbud, børnebilletter og et begrænset antal endagsbilletter bliver sat i salg senere på året.

Billetlink: www.heartlandfestival.dk

Med venlig hilsen
Have Kommunikation

Presseansvarlig - Have Kommunikation:
Kristina Sindberg // kristina@have.dk // 24 86 01 84
Peter Pishai Storgaard // peter.storgaard@have.dk // 28 49 33 86

Heartland Festival:
Direktør: Ulrik Ørum-Petersen // ulrik@livenation.dk
Udviklings- og kommunikationschef: Janne Villadsen // janne@heartlandfestival.dk

OM HEARTLAND FESTIVAL 

Heartland præsenterer et internationalt program sammensat af fire søjler: MUSIC, ART, TALKS og FOOD. Programmets forskellige dele beskæftiger sig med tilværelsen og samfundet i vores del af verden og “dobbeltklikker” på de kulturelle og sociale tendenser, vi til daglig lever midt i - et moderne program, hvis aktualitet forstærkes af de klassiske omgivelser, det præsenteres i på Egeskov Slot på Fyn.

Heartland Festival 2018 finder sted på Egeskov Slot fra 31. maj til 2. juni 2018.

Partoutbillet: 1.650 DKK

Overnatningstilbud, børnebilletter og et begrænset antal endags billetter bliver sat i salg på et senere tidspunkt.

Køb billetter her

Ønsker man at bo på festivalen, kan man vælge mellem at medbringe eget telt eller campingvogn eller at købe opslåede telte. Desuden vil det være muligt at købe en hotelpakke, hvor værelse, shuttle-bus og festivalbillet indgår.

Læs mere info om Heartland Festival.

Heartland Festival på de sociale medier

Facebook: www.facebook.com/heartlandfestivaldk
Instagram: @heartlandfestivaldk
Twitter: @heartlanddk
Youtube: Heartland Festival

Heartland Festival er støttet af:

Faaborg Midtfyn Kommune
Udvikling Fyn
Hovedsponsor: Albani

HEARTLAND FESTIVAL IS PROMOTED BY
LIVE NATION DENMARK - FREDERIKSBERG ALLE 3 - 1790 COPENHAGEN V
WWW.HEARTLANDFESTIVAL.DK

Emner

Kategorier

Regions

Kontakt

Michael Feder

Michael Feder

Pressekontakt Adm. direktør +45 2243 4942
Anja Linnet

Anja Linnet

Pressekontakt COO // Chefrådgiver 22655348
Peter Pishai Storgaard

Peter Pishai Storgaard

Pressekontakt Seniorrådgiver

Emilie Selin

Pressekontakt Seniorrådgiver
Rikke Hesselholt

Rikke Hesselholt

Pressekontakt Seniorrådgiver 28433893
Stine Albrechtsen

Stine Albrechtsen

Pressekontakt Seniorrådgiver & Head of Aarhus

Louise Thuesen

Pressekontakt Seniorrådgiver
Sandra Nynne Vognstrup

Sandra Nynne Vognstrup

Pressekontakt Rådgiver 22863094
Julie Qvick Nielsen

Julie Qvick Nielsen

Pressekontakt Rådgiver
Amalie Søndergaard

Amalie Søndergaard

Pressekontakt Rådgiver 28 58 81 50
Sara Jeppesen

Sara Jeppesen

Pressekontakt Juniorrådgiver
Kathrine Clemmensen

Kathrine Clemmensen

Pressekontakt Juniorrådgiver 22902645

Jesper Bæk Nielsen

Pressekontakt Projektassistent 23270297
Gitte Nikolajsen

Gitte Nikolajsen

Pressekontakt Rådgiver PR & Kommunikation +45 41 42 62 82

Ole Winther

Pressekontakt Chefrådgiver, head of Public Affairs +4551617151
Picasa Emily Askjær Grand

Picasa Emily Askjær Grand

Pressekontakt Juniorrådgiver 30138880
Emma Gerlund

Emma Gerlund

Pressekontakt Projektassistent 61728521
Sofie Ugilt

Sofie Ugilt

Pressekontakt Projektassistent 22518548
Stine Søgaard Røhe

Stine Søgaard Røhe

Pressekontakt Projektassistent 50587303
Maya Fernel

Maya Fernel

Pressekontakt Projektassistent 40153551

Om os

For os handler kommunikation ikke blot om at råbe højt, eller om for enhver pris at trænge igennem lydmuren i et tiltagende kaotisk mediebillede.

For os handler kommunikation om troværdighed. Om substans. Om at sætte dagsordener. Inden for kulturens verden, i erhvervslivet, i politisk sammenhæng – og i samfundet som helhed.

Vi favner bredt i vores opgaveportefølje, og vores spidskompetencer ligger inden for udvikling af storytelling, strategisk udvikling af brands, oplevelsesbaseret kommunikation og den direkte kontakt med medierne.

Tre årtiers erfaring har gjort os til et af Skandinaviens førende kommunikationsbureauer, og på årsbasis gennemfører vi 150 projekter.

Vi kvalificerer vores samarbejdspartneres historier og sikrer dem gennemslagskraft i offentligheden. Vi folkeliggør substansen, og vi sikrer mediernes interesse for både det brede og det smalle. Vi navigerer sikkert og målrettet gennem medielandskabet, og vi er garant for synlighed, der skaber merværdi – og gør en forskel.

HAVE Kommunikation
Hillerødgade 30 B
2200 København N
Danmark