Pressemeddelelse -

ILVA Trend - Feminine Minimalism

Feminine Minimalism er et af otte ILVA Trend temaer dette forår. Temaet fokuserer på det enkle og feminine med røde og rosa toner i fokus.

Når der snakkes om trends og tendenser indenfor bolig og interiør, er det ofte med fokus på kontraster. Indretter man sig feminint, giver det et godt modspil i indretningen at implementere nogle få maskuline ting, så kontrasterne bliver fremhævet. Det har ILVA Trend temaet Feminine Minimalism brygget videre på, og produkterne inddrager både det feminine og maskuline, så du nemt kan få kontrasterne med i din indretning.

Feminine Minimalism leger med sarte røde og rosa farver, der står i kontrast til det kolde, rå stel i krom. F.eks. er Condor sofaen et godt eksempel på kontraster, der mødes. Farvevalget er feminint, men selve designet og valg af stel er maskulint. Også i pendlen Grace er farvevalget feminint, men selve fatningen og pæren har et råt, industrielt og maskulint udtryk.

Hvis kontrasterne skal fremhæve hinanden på bedste vis, kræver det, at man holder en minimalistisk indretningsstil og ikke overgør stylingen. Feminine Minimalism er dermed en nutidig fortolkning af det feminine, der appellerer til den moderne kvinde.


Feminine Minimalism forhandles kun hos ILVA. Du finder produkterne i alle ILVAs bolighuse og på www.ilva.dk fra uge 9.

Condor, 3 pers. sofa, Ambra Rose, ben i krom, pris: 11.499,-

Condor, puf Ambra Rose, ben i krom, pris: 3.499,-

Cane, sofabord, D80 x H41, hvid laminat, ben i krom, pris: 2.499,-

Cane, sofabord, D55 x H36, bordplade i hvid laminat, ben i krom, pris: 1.799,-

Adalia, velourpude, 45x45, pris: 300,-

Chelo, vase, pris: 349,-

Bouquet 1, billede i aluminiumsramme, 70x100, pris: 1.299,-

Bouquet 2, billede i aluminiumsramme, 70x100, pris: 1.299,-

Grace, pink pendel, pris: 1.499,-

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

ILVA har 8 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend. ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.

Kontakt

Betina Olsen

Pressekontakt PR- og marketingkoordinator 52149156