Pressemeddelelse -

Small living

Synes du, det er svært at indrette et hyggeligt hjem på få kvadratmeter, hvor pladsen er minimal? Hjælpen er nær! Hos ILVA har vi samlet en række fantastiske løsninger, så du kan bo småt og godt.

Selvom du bor på få kvadratmeter, behøver du ikke gå på kompromis med din indretning. Indretningen af din bolig er utrolig vigtigt – ikke mindst, når du bor småt. For det er vigtigt at have en base, hvor du føler dig godt tilpas og kan slappe af.

Allerførst handler det om at skabe kreative løsninger, så du får udnyttet dine kvadratmeter bedst muligt. En fantastisk mulighed er at indrette din bolig med en sovesofa somZeal. Her får du en funktionel og smart løsning, der kan skabe mere gulvplads. Tilføj en Kaare puf, så du kan få benene op og udnytte sofahyggen maksimalt. Puffen er også praktisk som en ekstra siddeplads, når du har gæster.

Et kvadratisk spisebord gør rummet både hyggeligt og rummeligt. Du kan stille det op ad væggen, så du får mest mulig gulvplads, og så flytte det ud i rummet, når der skal være plads til spisende gæster.

Lad ikke pladsmangel begrænse din indretning. Besøg et af alle ILVA’s bolighuse eller www.ILVA.com og se alle vores fantastiske løsninger til din boligindretning.

Corby, stol, 799,-

Kaare, puf, 499,-

Freydis, puder 30x50, 199,-

Lara, spisebord 75x75, 2.699,-

Creon, puder 45x45, 199,-

Zeal, sovesofa, 200x70, 4.145,-

Origins, tæppe, 170x240, 2.999,-  / 200x300, 4.499,-

Emner

  • Livsstil, mode, fritid

ILVA har 8 bolighuse i Danmark og 1 bolighus i Sverige. Hertil kommer 1 tilknyttet bolighus i Island. ILVAs koncept er kendetegnet ved et bredt sortiment dækkende alle boligens rum - inde og ude - i godt design, god kvalitet afspejlende den nyeste trend. ILVAs butikker er større destinationsbutikker beliggende i udkanten af landets store byer med et gennemsnitligt salgsareal på 6000 m2.

Kontakt

Betina Olsen

Pressekontakt PR- og marketingkoordinator 52149156