Pressemeddelelse -

Bo Sundström (Bo Kaspers Orkester) i eksklusiv koncert på Kulturværftet 1. november

Nostalgi og nutid mødes i en hyldest til jazzens storhedstid, når Bo Sundström, frontmand i det folkekære band Bo Kaspers Orkester, gæster Kulturværftet i Helsingør den 1. november på en af hans få koncerter i Danmark.

Jazz lyder bedst på svensk. Eller i hvert fald ekstremt godt. Bo Sundström har i 25 år skrevet tekster og lavet jazz på svensk. Tidligere på året udgav den svenske sanger og sangskriver albummet ’Mitt Dumma Jag’ med svenske fortolkninger af amerikanske jazzfavoritter. Sundström har udvalgt sange fra det amerikanske repertoire, der står hans hjerte nær, og givet dem sit personlige præg. Som opfølgning på dette album gæster han nu Kulturværftet i Helsingør den 1. november.

Bo Kaspers Orkester har gennem årene vundet et trofast publikum i hele Skandinavien, der har lært at sætte pris på orkestrets særegne blanding af pop, jazz og svensk visetradition. Bo Sundström er kendt og elsket for sine finurlige svenske tekster om hverdagens liv. Med det nye album hylder han de tidlige 60'ere, da den cool jazzmusik var på sit største.

Praktiske informationer:

Tid: 1. november 2018 20.00

Kulturværftet / Store Scene, Allegade 2 i Helsingør

Pris: 295 DKK

Billetter: www.kuto.dk

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • bo sundström
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423