Pressemeddelelse -

Eksklusivt musikalsk topmøde på Kulturværftet 28. marts: Brandford Marsalis og DR Big Band

Vær klar til et eksklusivt musikalsk topmøde på Kulturværftet, når DR Big Band afslutter sæsonen sammen med et af jazzens helt store navne – saxofonisten Branford Marsalis. Branford Marsalis er verdenskendt for sit sopran- og tenorsaxofonspil, og blev i en amerikansk avis for nylig omtalt som “måske den højst respekterede nulevende amerikanske jazzmusiker”.

Marsalis er en af de få musikere som veksler ubesværet mellem klassisk musik og jazz, og mange husker nok hans mangeårige samarbejde med artisten Sting, hvor de to store navne sammen fandt et unikt musikalsk udtryk på tværs af genrer.

Også som komponist har Branford Marsalis gjort sig fornemt bemærket. Han har skrevet musik til sin egen kvartet og til film, teater og ikke mindst TV-shows – blandt andet var han kapelmester på The Tonight Show i en række sæsoner.

Denne aften præsenterer DR Big Band den amerikanske stjernemusiker på slap line i en række af sine egne numre foruden en række andre højdepunkter fra den moderne jazzens øverste hylde.

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • brandford marsalis
  • dr big band
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423