Pressemeddelelse -

​Erfarne musikere inviterer lokale talenter på scenen i Toldkammeret 12. april

Duoen Gustaf Ljunggren og Emil de Waal udgav deres Danish Music Award-nominerede album i 2018, men har spillet sammen i 20 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits fra Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina. Nu kan de opleves i koncerter i et nyt koncept, hvor de inviterer lokale talenter på scenen. I Helsingør samarbejder duoen med Helsingør Musikskole MGK.

”Vores mål er først og fremmest at skabe ny musik med helt nye musikere og forhåbentlig inspirere dem med vores erfaring og lade os inspirere af deres garanteret friske tilgang til musik,” udtaler Emil de Waal om den kommende koncert i Toldkammeret.

Stort set alle de studerende på Helsingør MGK’s rytmiske linje deltager til koncerten. Således kommer hele fire sangere, fire blæsere, tre guitarister, to pianister, tre bassister og tre trommeslagere til at medvirke på scenen i Toldkammeret.

”De studerende mødes med Gustaf og Emil til en to timers fælles prøve før koncerten, hvor de – med udgangspunkt i numre fra Gustafs og Emils repertoire – og med mulighed for at inkludere et par numre af de studerende selv, spiller og improviserer sig frem til at samlet udtryk, sammen med – og guidet af – Gustav og Emil,” fortæller Anne Kierulff, underviser på MGK.

Koncerten kan opleves i Toldkammeret den 12. april 2019 kl. 19.30. Billetter kan købes på www.kuto.dk til 50 kr. 

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • gustaf ljunggren
  • emil de waal
  • helsingør musikskole mgk
  • toldkammeret

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423