Pressemeddelelse -

Foredrag, filmklip og debat med læge Peter Gøtzsche og Anahi Tester Petersen i Toldkammeret

Under overskriften Sundhedsvæsen og politik danner Toldkammeret den 21. november rammen om foredrag, filmklip og debat med læge Peter Gøtzsche og Anahi Tester Petersen. 

Hvem bestemmer, hvad vi skal putte i vores krop? I Danmark har man ligesom i mange andre vestlige lande stadig tvangsmedicinering af psykiatriske patienter.

Anahi Tester Petersen har i dokumentarfilmen Diagnosing Psychiatry fulgt læge Peter Gøtzsche, der er blevet kendt for sin kamp for at påvise, at medicinering i psykiatrien er mere eller mindre unødvendig. Anahi har selv været patient og medicinbruger og deler ud af sine personlige erfaringer og sin journalistiske research. Der vises udvalgte klip fra filmen. En time til halvanden med inddragelse af publikum.

Foredraget er arrangeret af Toldkammeret i samarbejde med Anahi Tester Petersen.

Praktisk information

Tid: 21. november, kl. 19.15

Sted: Toldkammeret, Havnepladsen 1 i Helsingør

Billetter: Fri entré

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • toldkammeret

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423