Pressemeddelelse -

​Kulturværftet og The Tivoli præsenterer Dizzy Mizz Lizzy 18. maj i Helsingborg

Det dansk-svenske koncertsamarbejde mellem Kulturværftet og The Tivoli præsenterer et glædeligt genhør med Dizzy Mizz Lizzy, når det legendariske band sender The Tivoli i den fine Ångfärgestationen i Helsingborg i asfalten 18. maj.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de i foråret 2016 udgav Forward In Reverse; deres første album med nye sange i godt 20 år. Den lange pause havde været god for deres kreativitet, og publikum kvitterede ved både at købe albummet ind på hitlistens førsteplads og strømme til bandets koncerter i titusindevis, bl.a. på havnefronten ved Kulturværftet i august samme år.

Til maj rykkes scenen fra de vide rammer på havnefronten i Kulturhavn Kronborg til den smukke gamle Ångfärgestationen i Helsingborg, hvor det populære svenske spillested The Tivoli har til huse. Koncerten sker som den del af det dansk-svenske koncert samarbejde mellem Kulturværftet og The Tivoli og er støttet af Nordisk Kulturfonds PULS-program og Statens Kunstfond.

”Vi var meget glade og taknemmelige for den respons, vi fik for seneste album og vores koncerter, hvor publikum tog så godt imod vores nye sange. Det var et sandt energiboost til vores fornyede samarbejde,” afslører Tim Christensen.

Publikum kan bl.a. glæde sig til de gamle klassikere eller det bedste fra Forward In Reverse fra 2018. Det forpligter at have skrevet udødelige sange som Waterline, Silverflame, Love Is A Loser’s Game og alle de andre gode gamle, der var soundtrack for en hel generation i 1990’erne.

”Man kan sige, at sangene fra dengang er vores billet til at være her i dag. Vi elsker at spille dem, men vi er især glade for, at publikum også er interesseret i at høre vores nye sange. Den kærlighed vil vi gerne gengælde,” fortæller Tim Christensen på vegne af trioen.

Praktisk information:

Tid: 18. maj 2019 kl. 21.00

Sted: The Tivoli, Köpenhamnskajen 1 i Helsingborg

Billetter: 400 SEK + gebyr (svarende til 289 DKK + gebyr)

Landgangsbillet hos ForSea: 51 SEK

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • helsingborg
  • dizzy mizz lizzy
  • the tivoli
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423