Pressemeddelelse -

​Magtens Korridorer

Et af Danmarks mest populære rockbands tager på stor efterårstur og kommer til Helsingør den 2. november. Magtens Korridorer har spritnye numre med i bagagen og kigger også tilbage i bagkataloget.

Først i juni udgiver Magtens Korridorer singlen ‘Alkohol’, som er titlen på første lydbid fra et kommende album, der ser dagens lys i 2018. Det nye nummer tager bandet tilbage til deres musikalske udgangspunkt. De hidsige guitarriffs er gennemgående og der bliver skåret ind til benet produktionsmæssigt. Den nye single emmer i den grad af Magtens Korridorer og er propfuld af rock, energifyldt vokal og alkohol. Hen over sommeren vil bandet udgive en eller måske to sange fra det kommende album.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet 'Friværdi', og da startede dét, der skulle blive et rockeventyr. Med stor succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som 'Magtdemonstration' og 'Dansk Rocks Nye Magthavere'. Siden er yderligere fire original-albums samt en opsamling med greatest hits kommet til.

Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og står stærkt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et til stadighed større publikum.

Koncerterne har det med at ende som én stor fest, hvor bandet tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen.

Billetsalget starter torsdag den 1. juni 2017 kl. 10.00 via kuto.dk
Toldkammeret / 2. nov. / Kl. 20.00 / 290 kr. inkl. gebyr

Bandet:
Johan Olsen, sang
Niklas Schneidermann, guitar, sang
Rasmus Kern, guitar, keys, sang
Terkel Møhl, bas
Anders Ramhede, trommer

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • toldkammeret
  • magtens korridorer
  • koncert
  • Helsingør

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg, området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet rummer det største kulturhus i Nordsjælland, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents.

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423