Pressemeddelelse -

​Queen Machine og Best of Bowie på havnefronten I Helsingør 29. august 2020

Der bliver masser af 80’er-nostalgi og genhør med nogle af de helt store helte i musikhistorien, når Queen Machine og Best of Bowie sætter ild til sommerfesten i Helsingørs smukke Kulturhavn ved kanten af Øresund lørdag den 29. august. Queen Machine gentager sidste års store succes-fest og leverer med klassikere som We will Rock You, Bohemian Rhapsody og flere andre af de store hits fra det legendariske rockband. Og Best of Bowie tager os med gennem hele spektret af musik-ikonets Bowies mesterlige bagkatalog. Billetsalget starter fredag den 8. november på www.kuto.dk

Queen Machine

I mere end et årti har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser, senest på turne i England og USA. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af Queens udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love … Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine.

Med deres store kærlighed og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring Queens musik, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Best of Bowie

Det danske band Best of Bowie spiller det britiske musik-ikon David Bowies allerstørste hits krydret med sange, som måske ikke nåede toppen af hitlisterne, men som alligevel blev ikoniske for Bowies karriere.Bowie var nemlig aldrig selv bange for at udfordre sig selv og sit publikum.Han insisterede på at forny sig selv og sin musik, og få andre rockstjerner har rørt ved så mange stilarter, spillet og komponeret musik med så mange forskellige stjerner i alle genrer.Bowie stod fadder til glamrocken, opfandt rollerne Ziggy Stardust og major Tom. Tog livet af dem, for at genopstå i soul, jazz, R&B, teatre, musicals med mere.

”Dette er netop det spændende ved at fortolke Bowie; De mange stilarter og udtryk. Det er et kæmpekatalog, man kan tage fra – nærmest uendeligt troede vi, indtil 2016 hvor David Bowie rejste videre. Best of Bowie er gennem hele spektret og håber, at I vil være med til at hylde én af rockmusikkens helt store kunstnere,” udtaler bandet.

Best of Bowie har optrådt gennem årene de fleste steder i Danmark. Smukfest, Gimle, Amagerbio, Train, Viften samt en del festivaller, samt små og mellemstore spillesteder. Best of Bowie spiller for udsolgte huse i Danmark, men også i Sverige og Tyskland.

"I sommeren 2019 havde vi flere end 6000 glade publikummer på pladsen til en vidunderlig koncertaften foran Kronborg og Kulturværftet. Queen Machine er uforlignelige, og når vi næste gang også får præsenteret musikken fra endnu et af Englands allerstørste musikikoner, er der en uforglemmelig aften i vente - alt sammen sat i scene med Milling og Molbech ved roret", fortæller Rasmus Schrøder, musikredaktør på Kulturværftet.

Milling og Molbech – aftenens DJs og værter

Til at binde aftenen sammen har Kulturværftet entreret med de to musik-elskere (og –nørder) der om nogen er inde i deres materiale, når vi taler musik og ikonisk musikhistorie. Henrik Milling og Nicolai Molbech, som mange vil kende fra bl.a. P4’s Fonk! Det er lørdag, og fra live funk-casten Let’s Groove, sørger for, at vi kommer musiksikkert gennem en festlig aften.

Programmet 29. august

Kl. 18.00 – koncertpladsen åbner

Kl. 19.00 – Milling & Molbech DJ-sæt

Kl. 20.00 – Best of Bowie

Kl. 22.00 – Queen Machine

Kl. 23.15 – Koncert slutter og plads lukker 

Praktisk information

Tid: 29. august 2020 kl. 20.00

Sted: Kulturværftet, Havnefronten, Allegade 2 i Helsingør

Billetter: 295 kr. på www.kuto.dk

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Kategorier

  • sommerkoncert
  • kulturhavn kronborg
  • best of bowie
  • queen machine
  • kulturværftet

Kulturværftet ligger på havnen i Helsingør og udgør sammen med M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot området Kulturhavn Kronborg. Kulturværftet er Nordsjællands største kulturhus, som sammen med byens ældre kulturhus Toldkammeret lægger scener og rum til en bred vifte af lokale, nationale og internationale kulturevents året rundt. 

Kontakt

Anne Borg

Pressekontakt PR, Kommunikation & Marketing Koncerter, festivaler & program 41869423