Besøg Bamsehospitalet i Lyngby Storcenter

Dato 9 November 2019 11:00 – 10 November 2019 14:00

Sted Lyngby Storcenter

Tag din bamse i hånden og kig forbi Lyngby Storcenter den 9. eller 10. november fra kl. 11.00 – 14.00 når vi får besøg af Bamsehospitalet.

På Bamsehospitalet møder du hospitalsklovne, bamselæger og sygeplejersker. Her kan du få undersøgt bamser i alle aldre, og med alle lidelser.
De flinke bamselæger og søde bamsesygeplejersker indskriver bamse på hospitalet, optager journal, røntgenfotograferer og finder ud af hvad bamse fejler. Måske har han brug for medicin eller for et lille kram.

Hospitalsklovnene vil gøre alt for at din bamse får en god oplevelse på hospitalet. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre bamse rask og glad!

Bamsehospitalet er en landsdækkende aktivitet drevet af frivillige med interesse for sundhed under organisationen IMCC. Ideen er at give børn mulighed for at møde hospitalsvæsenet i en ramme hvor børnene ikke selv er syge, men gennem leg kan få erfaringer med hvordan det er at blive indlagt på hospitalet. På den måde hjælpes barnet til en større tryghed ved en evt. senere hospitalsbesøg eller indlæggelse.

Eventen er et samarbejde mellem Bamsehospitalet, Danske Hospitalsklovne og Lyngby Storcenter.

Vi glæder os til at se dig og din yndlings bamse i Lyngby Storcenter.

Kategorier

  • inspiration
  • børn
  • aktiviteter

Relateret materiale