Pressemeddelelse -

Stellan Eriksson ny økonomichef hos MCI

Kongres og eventbureauet MCI har ansat Stellan Eriksson som økonomichef for MCI i Norden. Han kommer senest fra jobbet som økonomichef hos mediatechselskabet Strossle.

– Det føles virkelig spændende at komme på plads hos MCI. Jeg ser specielt frem til at skulle arbejde i en international virksomhed med vækstambitioner for Norden, siger Stellan Eriksson.

Stellan Eriksson kommer senest fra jobbet som økonomichef hos mediatechselskabet Strossle International. Tidligere var han i mange år økonomichef hos XperienceGroup, som ejer PS Communication og flere andre event bureauer.

Som økonomichef for MCI i Norden kommer Stellan Eriksson til at indgå i ledelsesgruppen og have ansvar for kontorene i både København og Stockholm.

– Stellan Eriksson er en erfaren økonomichef med stor indsigt i kongres og event branchen. Desuden er han en innovativ person, som kan hjælpe os med arbejde mere effektivt, siger Trine Steffensen, administrerende direktør for MCI i Norden.

I Norden har MCI kontor i Stockholm og København. Stockholmskontoret har cirka 25 ansatte og havde i 2016 en samlet indtægt på 24 millioner kroner. Kontoret i København har ca 10 ansatte og havde i 2016 en samlet indtægt på 6 millioner kroner.

For yderligere information, kontakt:

Stellan Eriksson, økonomichef, +46 72 221 18 88, stellan.eriksson@mci-group.com
Trine Steffensen, Adm. Dir. +45 31 14 55 78, trine.steffensen@mci-group.com

Emner

  • Arrangement

MCI Nordics er et full service kongres, møde og eventbureau med speciale i relationsskabende og udbytterige arrangementer og oplevelser. MCI Nordics er en del af MCI Group med over 1800 medarbejdere på 60 kontorer i 31 lande.

Kontakt

Trine Steffensen

Pressekontakt Managing Director +45 3114 5578