Pressemeddelelse -

Den første plæneklipper drevet af ét ONE+ batteri

Ryobi fortsætter med at innovere havearbejdet med sin første 18V plæneklipper drevet af ét 18V batteri.

De nuværende ONE+ plæneklippere bruger Fusion™ teknologi, hvor 2 Lithium+ batterier driver en 36V motor. I 2016 har vi udviklet dette koncept til at omfatte en akku plæneklipper drevet af bare ét 18V batteri.

Du behøver ikke længere at købe store og dyre plæneklippere eller låne din nabo, hvis din have er for lille til selv at have en. Den nye ONE+ plæneklipper fra Ryobi giver små haver nyt liv – og ejeren nye muligheder. Den nye 18V plæneklipper er ideel til små plæner, da den er kompakt og kan foldes sammen, så den er let at opbevare, hvor pladsen er trang.

ONE+ plæneklipperen er også den seneste tilføjelse til ONE+ familien, hvor et batteri kan bruges til mere end 40 havemaskiner og elværktøjer. Så når du er færdig med at slå plænen, kan du tage Lithium+ batteriet ud, sætte det i din boremaskine, rundsav, kompressor og fortsætte med de andre små opgaver i hjemmet.

Uanset om du er gør-det-selv’er, haveentusiast eller ivrig møbelsnedker, har Ryobi værktøjet til dig. Og det bedste er - du skal kun bruge ét batteri!

Lille, men effektiv

Ryobi ved, at haver har forskellig størrelse og form, og selv de mindste fortjener lidt Ryobi pleje. Derfor prøver vi også udvikle løsninger til alle havestørrelser - og til alle pengepunge. Den nye ONE+ plæneklipper vejer kun 10 kg og kan købes uden batteri og lader i Ryobis prisvenlige ’0-versions’-koncept,

Den nye Ryobi ONE+ plæneklipper har dog trods sin størrelse masser af innovative funktioner.

Med Ryobis helt egen EasyEdge™ græskam kan du slå helt op til kanterne i din have og få fat på de græstotter, der vokser mellem din plæne og terrassen. Den lille plæneklipper har en imponerende klippebredde på 33 cm, så du nemt og hurtigt kan slå hele haven.

Afhængig af længden af dit græs vil du måske gerne kunne justere højden på din plæneklipper, og da maskinen har 5 højdejusteringsmuligheder (gælder alle vores Ryobis plæneklippere), kan du slå alle typer græs på et hvilket som helst tidspunkt af året.

Det bedste batteri til dit værktøj?

Vi anbefaler Ryobis 4,0 Ah eller 5,0 Ah Lithium+ batterier. Det er vores største ONE+ batterier, og de giver fantastisk kraft og lang batteritid. Sæt ONE+ batteriet i og tryk på start!

Køb den nye 18V plæneklipper med et batteri og en oplader og vær med i ONE+ familien. Eller køb den som en separat enhed, så du kan opbygge din ONE+ samling uden at bruge penge på mere på batterier, som du ikke har brug for.

Ryobi forstår behovet for fleksibilitet til rimelige priser, og derfor udvides sortimentet af batteridrevet værktøj løbende, men med de samme batterier og opladere.

For yderligere oplysninger kan du gå ind på ryobitools.dk eller vores YouTube profil på Ryobi TV for at se vores video med den nye 18V plæneklipper.

Related links

Emner

  • Hobby

Kategorier

  • 18v
  • elværktøj
  • lithium
  • lithium-ion
  • lithium-ion batterier
  • one+
  • ryobi
  • akku-plæneklipper
  • batteri-plæneklipper

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakt

Daniel Lawaetz

Pressekontakt Marketingkoordinator, Milwaukee Marketing & PR +45 22 90 05 70