Pressemeddelelse -

MILWAUKEE® SENDER 18V 9,0 AH BATTERI PÅ MARKEDET

Milwaukee® INTRODUCERER branchens største skridt mod komplet pensionering af elværktøj MED LEDNING

Som en af de markante spillere inden for batteridrevet værktøjsteknologi har Milwaukee® offenliggjort branchens største skridt mod komplet udskiftning af elværktøj med ledning.

Med lanceringen af M18 REDLITHIUM-ION HIGH DEMAND 9,0 AH batteri vil Milwaukee® ryste forventningerne til batteridrift ved at levere op til fem gange længere driftstid, 35 % mere effekt og arbejde ved op til 60 % lavere temperaturer end standard litium-ion-batterier.

”M18™-systemet er nu branchens mest avancerede, potente og komplette system. Milwaukees® patenterede batteri, elektronik og motorteknologi driver vores værktøjers uovertrufne ydeevne. M18 FUEL har skabt en revolution i batteribranchen. Med introduktionen af det nye M18 REDLITHIUM-ION HIGH DEMAND 9,0 Ah-batteri fordobler vi den ekstreme ydeevne fra vores brancheførende 5,0 Ah-batteri til alt værktøj i dette system. Og denne nye løsning er fuldt kompatibel med M18-systemet, som vores brugere kender og har tillid til,” siger Thomas Møller, Nordic Trade Product Manager for Milwaukee Tool.

”Dette er et kæmpe fremskridt inden for litium-ion-teknologi, der helt ændrer opfattelsen af og forventningerne til, hvad batteriværktøj kan,” fortsætter Thomas Møller.

Opgradering til et nyt batteri forbedrer straks ydeevnen for eksisterende M18 værktøjer. Det nye M18 HIGH DEMAND 9,0 Ah-batteri leverer mere arbejde pr. opladning og mere arbejde i batteriets levetid end noget andet elværktøj på markedet, uanset spænding. M18 REDLITHIUM-ION HIGH DEMAND 9,0 Ah-batteriets evne til at arbejde ved betydeligt lavere temperatur betyder desuden, at brugerne nu kan arbejde længere og hårdere med deres batteridrevne værktøjer.

Med lanceringen af M18 REDLITHIUM-ION™ HIGH DEMAND 9,0 Ah-batteriet tilbyder Milwaukee® nu fuldt kompatible batteriløsninger med den bedste ydeevne på alle niveauer – kompakt 2,0 Ah, længere kapacitet med 5,0 Ah og High Demand 9,0 Ah – til særlige brugerbehov. HIGH DEMAND 9,0 Ah-pakken er optimeret til M18 FUEL-værktøjer og løsninger med et højt effektforbrug, der kræver omfattende mængder vedvarende effekt og driftstid til fx krævende borearbejde, mejsling, skæring og slibning.

M18 REDLITHIUM HIGH DEMAND 9,0 Ah-batteriet sælges som tilbehør og i sæt til specialkonstruerede M18 HIGH DEMAND 9,0 Ah-sæt, men også i udvalgte M18 FUEL-sæt. Det er fuldt ud systemkompatibelt med alle de mere end 85 M18-elværktøjer.

Læs mere M18™ 9,0 Ah-batterier, eller find nærmeste forhandler, på www.milwaukeetool.dk

OM MILWAUKEE®

For over 90 år siden blev det første stykke Milwaukee-værktøj skabt i Wisconsin, USA. Siden da har Milwaukee fokuseret på én ting: at producere de bedste og mest slidstærke værktøjer til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

Hos Milwaukee er heavy duty mere end blot en del af et slogan. Det er et løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Milwaukees ingeniører designer ikke bare værktøj. De designer værktøj, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt.

Related links

Emner

  • Hobby

Kategorier

  • 18v
  • elværktøj
  • lithium
  • lithium-ion
  • lithium-ion batterier
  • milwaukee
  • 9.0ah-batteri
  • sds-max-borehammer
  • m18
  • akku-heavy-duty

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakt

Daniel Lawaetz

Pressekontakt Marketingkoordinator, Milwaukee Marketing & PR +45 22 90 05 70

Magnus Karlsson

Pressekontakt Trade Marketing Manager - Milwaukee Pressekontakt +46 (0)705-43 95 71

Thomas Møller

Pressekontakt Marketing Communication Manager, Milwaukee Ansvarlig for presserummet (+45) 43 56 55 55

Relateret materiale