Skip to main content

Milwaukee® uppgraderar M12™ borr- och skruvdragar sortimentet

Pressemeddelelse   •   Dec 04, 2013 11:05 CET

Sedan lanseringen av M12™ batteridrivna system 2007, har Milwaukee® levererat ett komplett sortiment av klassledande borr- och skruvdragar verktyg som etablerat M12™ serien som det ledande kompakta systemet på marknaden. Milwaukee fortsätter att vara ledande inom kategorin genom att förbättra existerande produkter samtidigt som nya verktyg lanseras för att öka användarens produktivitet.

Uppgraderingen av M12™ borr- och skruvdragar verktyg har satt en ny standard inom prestanda och storlek. Till exempel, M12 Slagskruvdragare med 1⁄4˝ hex fäste (M12 BID) innehåller en ny Milwaukee® optimerad mekanism som genererar 112 Nm i vridmoment vilket ökar hastigheten med 25%, genererar längre drifttid samt gör maskinen kraftfullare än Milwaukees tidigare C12 ID.

De nya verktygen har också uppgraderats ergonomiskt med smala, mjuka handtag med textur för maximal komfort under långvarig användning samt en bälteskrok i metall för att lätt hänga verktyget.

Milwaukee® kommer att fortsätta leverera de mest hållbara verktygen i denna kategori. Milwaukee kommer också bibehålla sin position som den ända på marken att producera samtliga chuckar till 12V borrskruvdragare och slagborrmaskiner helt i metall. Verktygen kommer även i fortsättningen innehålla den bästa elektroniken i branschen, REDLINK™ INTELLIGENCE, för ökat skydd i krävande arbetssituationer.

De nya verktygen är kompatibla med M12™ systemet som nu erbjuder mer än 50 batteridrivna Lithium Ion verktyg. M12™ plattformen är den största kompakta serien på marknaden som erbjuder innovativa lösningar, kraft och produktivitet.

Samtliga nya M12™ produkter finns tillgängliga hos din lokala Milwaukee återförsäljare med valmöjligheten mellan 2,0 Ah eller 4,0 Ah REDLITHIUM-ION batterier. Verktygen finns även tillgängliga utan batteri och laddare.

För mer specifik information var vänlig besök vår webbplats:

M12 BD Skruvdragare

M12 BID Slagskruvdragare

M12 BDD Borrskruvdragare

M12 BIW38 3/8” Mutterdragare

M12 BPD Slagborrmaskin

M12 BIW14 ¼” Mutterdragare


Mer information

För mer information kontakta Magnus Karlsson på telefon 0705-43 95 71 eller e-post magnus.karlsson@tti-emea.com. För information om närmaste Milwaukee återförsäljare – kontakta kundservice på telefon 08-24 60 30 eller Milwaukees webbplats. För ytterligare information om Milwaukees produkter besök www.milwaukeetool.se.

Om Milwaukee

För nästan 90 år sedan skapades de första Milwaukee verktygen i Wisconsin, USA. Sedan dess har Milwaukee fokuserat på en sak: att producera de allra bästa och mest slitstarka verktygen och tillbehören för professionella användare. I dag är Milwaukee ett namn som förknippas med produkter av den högsta kvalitet, längsta livstid och största tillförlitlighet som kan köpas för pengar.

Hos Milwaukee är Heavy Duty mer än bara en del av en slogan. Det är ett löfte om att erbjuda de professionella användarna det allra bästa. Milwaukees ingenjörer designar inte enbart verktyg. De designar verktyg som löser uppgiften bättre, snabbare, säkrare och mera pålitligt.

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Vedhæftede filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks <a href="http://www.mynewsdesk.com/dk/about/terms-and-conditions/privacy_policy">privatlivspolitik</a>.