Pressemeddelelse -

ONE+ kædesav med batteri & kulfri motor

Nu kan du også save brænde og fælde mindre træer med samme batteri som resten af dine værktøjer.

Ryobis første ONE+-kædesav med kulfri motor giver gør-det-selv-folket en brugervenlig oplevelse, når det er sæson for oprydning af haven.

Ryobi er allerede kendt for at levere maskiner, der er skabt til brugernes behov, og vi er stolte over at kunne præsentere den første ONE+-kædesav, et nyt og højtydende værktøj, som gør det muligt for gør-det-selv-folk at beskære træer og hække med en kraftig batteridrevet sav.

Takket være avanceret og innovativ kulfri motorteknologi, kan OCS1830 levere tilstrækkelig kraft og kæehastighed til brændestykker på op til 25 cm. At kunne nedlægge mindre træer og save brænde langt væk fra en stikkontakt og derudover slippe for lugten og larmen fra en benzindrevet maskine, er intet mindre end en gave til husejeren... og ikke mindst naboerne.

ONE+-kædesaven er også den seneste tilføjelse til ONE+-systemet – hvor batteriet kan bruges til over 70 forskellige have- og elværktøjer. Når du har fældet træet, kan du tage batteriet ud, sætte det i din boremaskine og bygge et legehus til ungerne eller smide batteriet i plæneklipperen og få ordnet græsset.

OCS1830 er ekstrem bærbar, takket være dens lette design. Med en vægt på blot 2,5 kg uden batteri, er den behagelig og komfortabel at bruge, uanset hvor du arbejder. Den har en 30 cm Oregon®-sværd og kæde, plus et bekvemt automatisk smøresystem og kædestramning uden brug af værktøj.

Med en dobbelt bremsefunktion med både en mekanisk kædebremse og en motorbremse kan brugerne arbejde sikkert. Og med den tre-årige garanti får man alle de fordele, som brugere forventer af Ryobi, kan man save og skære i store stykker uden at skulle bekymre sig om nedetid.

Ryobis 18V Lithium+-batterier og den nye kædesav er det nyeste i et ekspanderende ONE+-sortiment med batteridrevne maskiner. Batterierne er kompatible med alle elværktøjer og havemaskiner i den batteridrevne familie og du kan derfor spare mange penge ved at slippe for at købe batterier og ladere som du ikke har brug for.


Bedste batteri til dit værktøj?

Til kædesaven anbefaler vi Ryobis 5,0 Ah Lithium+-batteri, som er vores største ONE+-batteri, og som giver dig fantastisk kraft og en uovertruffen driftstid.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, så gå ind på dk.ryobitools.eu

Related links

Emner

  • Hobby

Kategorier

  • 18v
  • elværktøj
  • lithium
  • lithium-ion
  • lithium-ion batterier
  • one+
  • ryobi
  • akku-kædesav
  • akku-motorsav
  • batteri-kædesav
  • batteri-motorsav

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakt

Daniel Lawaetz

Pressekontakt Marketingkoordinator, Milwaukee Marketing & PR +45 22 90 05 70

Katja Søgaard

Pressekontakt Marketingkoordinator Pressekontakt 40 57 72 26