Pressemeddelelse -

​3 nye partnere indtræder i Penta Advokaters partnerkreds

Ved årsskiftet tiltrådte to nye partnere i forbindelse med en fusion og 1. marts tiltræder en tredje advokat som partner hos Penta Advokater.

Tre nye partnere

Ved årsskiftet tiltrådte advokaterne Allan Sørensen og Chresten Haugaard som partnere hos Penta Advokater. Allan Sørensen og Chresten Haugaard er tidligere indehavere af advokatfirmaet Hjerrild & Bisgaard, som Penta Advokater fusionerede med ved årsskiftet.

1. marts vender advokat Signe Horstmann tilbage som partner hos Penta Advokater. Signe Horstmann er tidligere partner hos Penta Advokater, og vender tilbage efter at have arbejdet i det private erhvervsliv i en kortere periode.

- Jeg glæder mig over, at vi med de tre nye partnere har en styrket partnerkreds på samlet 13 partnere, der vil arbejde fokuseret på at nå vores strategiske målsætning om fortsat vækst og styrkelse af vores fagspecialer til gavn for vores kunder i og uden for region Syddanmark, siger administrerende direktør Benny B. Laursen.

To siger farvel

15. februar stopper advokaterne Bodil Ravn og Litten Posselt Olsen hos Penta Advokater. De har opsagt deres stillinger som følge af uenighed i partnerkredsen om indholdet af den fremtidige strategi for Penta Advokater.

___

Fakta om Penta Advokater

  • Penta Advokater arbejder med specialistkompetencer inden for privatret, erhvervsret og brancher. Læs mere om de specifikke kompetencer på vores website.
  • Kontorer i byerne Bramming, Esbjerg, Grindsted, Kolding, Ribe og Vejen
  • Beskæftiger ca. 80 medarbejdere, hvilket gør Penta Advokater til en af region Syddanmarks største advokatvirksomheder
  • Website: www.penta.dk

Related links

Emner

  • Jura

Kategorier

  • penta advokater

Kontakt

Helge Busk

Pressekontakt Partner og bestyrelsesformand 26 75 04 64

Jacob Lysholt Nielsen

Pressekontakt Marketingansvarlig PR & Kommunikation 76 10 00 88

Christian Parbo

Pressekontakt Partner og advokat (L) 76 73 68 10