Gå til indhold
Kompakte industrimultistik til jernbaneapplikationer i D7-konstruktion
Kompakte industrimultistik til jernbaneapplikationer i D7-konstruktion

Pressemeddelelse -

Hi-messe 2017: Kompakte industrimultistik til jernbaneapplikationer i D7-konstruktion

Med de kompakte Heavycon D7-huse muliggør Phoenix Contact signal- og effektoverførsel på trange steder. De nye HPR-huse i D7-konstruktion er fremstillet i korrosionsbestandigt zinkstøbegods med pulverlakering og er optimeret til jernbaneapplikationer.

Selv under ekstreme betingelser er de pålideligt tætnet op til kapslingsklasse IP68. Skrueaflåsningen sikrer en vibrations- og chokfri anvendelse. Husenes overflader og NBR-pakningerne er elektrisk ledende. Kombineret med skærmede kabelforskruninger giver de pålidelig EMC-beskyttelse.

Husene er testet i henhold til IEC 61373 og EN 50155. Robuste, vibrationssikre kontaktindsatse med crimptilslutning i 2- og 3-polede udførelser fuldender produktprogrammet. De kvadratiske indsatse er egnede til applikationer op til 40 A og 400 V.

Find os på HI-messen, stand E4040.

Related links

Emner

Kategorier


PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland.

PHOENIX CONTACT er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik og beskæftiger mere end 12.800 medarbejdere i hele verden. Et netværk med 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter i Europa og oversøisk varetager det globale salg.

Kontakt

Mette Gross

Mette Gross

Pressekontakt Marketingkoordinator (+45) 36 77 44 11

Inspiring Innovations

PHOENIX CONTACT A/S er et datterselskab af PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland.

PHOENIX CONTACT er en af de markedsførende virksomheder i verden inden for elektronisk interface- og industriel automatiseringsteknik og beskæftiger mere end 20.300 medarbejdere i hele verden. Et netværk bestående af mere end 50 datterselskaber samt ca. 30 repræsentanter varetager det globale salg.