Gå til indhold
LINK arkitektur har tegnet og projekteret den nye biograf i shoppingcentret Waves i Greve. Illustration: LINK arkitektur A/S
LINK arkitektur har tegnet og projekteret den nye biograf i shoppingcentret Waves i Greve. Illustration: LINK arkitektur A/S

Nyhed -

Ny biograf indviet i Waves

Film skal ses i biografen. Og hvorfor ikke tage en tur i Nordisk Films nye state-of-the art biograf i shoppingcentret Waves i Greve. Den nye biograf med hele seks sale er netop blevet indviet, og de første biografgæster har i ugens løb sat sig til rette i de ca. 800 sæder.

LINK arkitektur har tegnet og projekteret den nye biograf for Newsec Datea og Dades, der udlejer faciliteterne til Nordisk Film. LINK arkitektur har bistået bygherre fra første ideoplæg, gennem detailprojekteringen for entreprenørvirksomheden CC Contractor og frem til åbningen.

Biografens seks sale indeholder det bedste biografudstyr – lige fra de velkendte bløde biografstole til den digitale projektor - alt sammen med fokus på at levere den allerbedste filmoplevelse.

Biografsalene er placeret omkring en stram intern fordelingsgang i selve shoppingcentret. Ikke mindst akustikken er afgørende for den gode filmoplevelse, og derfor er biografsalene opført efter box-i-box princippet.

Senere på året afleverer LINK arkitektur anden del af projektet, som er en opdatering af restaurantområdet omkring biografen. Det nye koncept for restaurant-torvet har, via en ny plan- og designløsning, fokus på at øge de eksisterende tilbud og gøre det mere attraktivt at spise og opholde sig i centret.

Food-området er placeret på et centralt torv, som biografsalene åbner op mod. Med denne direkte forbindelse skabes én sammenhængende, letaflæselig rumlighed, som binder de to funktioner sammen.

Projektet omfatter ca. 3.000 m², som foruden de 6 biografsale og det nye restaurant-torv også inkluderer fællesarealer med 2 nye caféområder, lager, personalerum, operatørrum, publikumtoiletter m.v.

For yderligere information kontakt:

Søren Byriel, Teknisk direktør / Direktør Erhverv, LINK arkitektur

Tel:+45 51 34 06 26

sby@linkarkitektur.dk

Emner

Kategorier

Kontakt

Kristina Jordt Adsersen

Kristina Jordt Adsersen

Pressekontakt CEO / Arkitekt MAA / Cand.arch. +45 28 40 30 59

Skandinavisk arkitektur med særlig nordisk nerve

LINK Arkitektur er en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder med 500 medarbejdere fordelt på 15 kontorer i Danmark, Norge og Sverige. Vores ydelser dækker alle discipliner inden for arkitektur, indretningsarkitektur, landskab og planlægning. Vores ambition er at skabe arkitektur af høj kvalitet, der sikrer en optimal balance mellem høje miljøambitioner, økonomisk rentabilitet og social bæredygtighed. Hos LINK Arkitektur tør vi tænke stort og ikke lade os begrænse af opgaver, der virker umulige. For os handler det ikke kun om arkitektur. Det handler om at skabe rum for bedre liv.

LINK Arkitektur
Paradisgade 4a
8000 Aarhus C
Danmark
Besøg vores andre nyhedsrum