Gå til indhold
Dahl Pedersen hædret i Paris

Pressemeddelelse -

Dahl Pedersen hædret i Paris


Den 11. maj var Renault forhandler Jørgen Dahl Pedersen i Paris. Det var han, for at bliver tildelt prisen som Årets Renault Forhandler i Danmark. Prisen blev overrakt af Thierry Koskas, Executive Vice President, Salg & Marketing i Renault.

Jørgen Dahl Pedersen var i Paris til den højtidelige ceremoni med kolleger fra hele verden. Mere end 2500 forhandlere kæmpede i 2015 om at blive den bedste forhandler i deres land, og i alt 105 kunne tage til Paris med bevidstheden om, at deres resultat var blevet bemærket helt i Frankrig.

Dette gjaldt også for Jørgen Dahl Pedersen, som allerede i januar fik blev hædret ved en dansk ceremoni. Men at det også bliver bemærket i Paris er naturligvis endnu en hædersbevisning.

” Det er da en speciel og meget dejlig oplevelse at stå med kolleger fra hele verden til denne begivenhed. Og det er fantastisk at mærke, at man får anerkendelse fra den øverste ledelse i Paris for den indsats vi leverede i 2015”, siger direktør i Dahl Pedersen, Jørgen Dahl Pedersen.

Emner

Kontakt

Søren Hyltoft

Søren Hyltoft

Pressekontakt Communication & Event Manager 24643941

Relateret materiale

RN Danmark er en filial af RN Nordic

RN Danmark er en filial af RN Nordic, der gennem et dedikeret netværk af autoriserede forhandler sælger og servicerer Renault og Dacia.

Renault Group
https://www.renaultgroup.com/en/

RN Danmark - Filial af RN Nordic
Industriparken 21 A
2750 Ballerup
Danmark