Gå til indhold
Steve Gunn mestre den moderne blues og leverer americana med masser af nerve

Pressemeddelelse -

Steve Gunn mestre den moderne blues og leverer americana med masser af nerve

VEGA præsenterer
Steve Gunn mestre den moderne blues og leverer americana med masser af nerve
Den amerikanske singer/songwriter har en dedikation og arbejdsomhed, der vil få de fleste til at tabe pusten. Steve Gunn fortolker den støvede americana til perfektion, og søndag den 23. april kan han igen opleves på dansk jord, når han gæster Lille VEGA.

Med rødder i den traditionsrige blues- og folkmusik har Steve Gunn igennem mere end et årti formidlet sin musik til et dedikeret publikum. Med en konstant produktion af nyt materiale, som bl.a. har resulteret i 13 albums på 10 år, har The Guardian passende kaldt Gunn ”The Ty Segall of americana.”

På sit seneste udspil Eyes on the Lines (2016), har Steve Gunn endnu en gang bevæget sig i en ny retning. Pladen tager lytteren med på en fantastisk færd gennem klingende harmonier, støvede blues-guitarer og et intenst tekstunivers. Singlen ”Ancient Jules” er en fantastisk eksempel på Steve Gunns formåen, og sangen forener de lækre hooks med krængende guitar. Albummet modtog flotte anmeldelser fra blandt andre Gaffa, Drowned in Sound og Pitchfork, som gav karakteren 8 af 10.

Nyskabelsens mester
Steve Gunn er musiker med stort M og først og fremmest en utrolig velbevandret guitarist. Gennem årene har han været del af mange forskellige musikalske konstellationer, bl.a Kurt Viles band The Violators. Det er derfor også naturligt, at Gunn vægter instrumenteringen højt, mens de stærke tekster falder over melodierne som velplacerede regndråber. 

Hans musik skorter ikke på magiske øjeblikke, og nye lyttere vil hurtigt forstå eksisterende fans’ fascination af den amerikanske musiker. Hvert album kan nærmest ses som en musikalsk opdagelsesrejse, hvor eventyret venter på de mest uventede steder.

I live-sammenhæng når Steve Gunn igen et nyt niveau af kreativitet og nyskabelse. På scenen nedbrydes sange og melodier for derefter at blive stykket sammen igen. Disse alternative konstruktioner giver musikken en ny dybde og et unikt nærvær. På den vis bliver en Steve Gunn koncert en anderledes intens og helt særlig oplevelse.

Fakta om koncerten
Steve Gunn - Solo (US)
Søndag den 23. april 2017 kl. 21.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris 150 kr. + gebyr
Læs mere og køb billet til koncerten med Steve Gunn

Related links

Emner

Kategorier


VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond, som er skabt med det ene formål at drive koncertvirksomhed. Årligt løber der omkring 330 koncerter og begivenheder af stabelen i VEGA.

Kontakt

Thomas Thy

Thomas Thy

Pressekontakt Communications Manager
Bettina Balle

Bettina Balle

Pressekontakt PR Manager 33260955
Søren Gaden

Søren Gaden

Pressekontakt Kommunikationschef 20636412

Velkommen til VEGA!

VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond.

Med tre adskilte koncertsale præsenterer VEGA et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, Lille VEGA har plads til 500, mens Ideal Bar Live har plads til omkring 200 stående publikummer.

Årligt løber der omkring 350 koncertarrangementer af stablen i VEGA, og de +800 bands, der står på VEGAs scener, afspejler en målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og global musik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af højeste kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.

VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering på Vesterbro i København med Metro til døren og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.

VEGA
Enghavevej 40
1674 København V
Danmark